DEX online folosește OpenID

Dacă aveți un cont pe DEX online și obișnuiți să stați autentificați în el, veți observa că mecanismul de autentificare s-a schimbat. DEX online a migrat la OpenID, o modalitate de autentificare mai simplă și mai sigură.

  • Nu mai este nevoie să rețineți un nume de cont și o parolă în plus;
  • Nu mai este nevoie să completați formulare cu detalii personale;
  • Un cont OpenID, odată creat, poate fi refolosit pe orice site care admite OpenID, iar numărul acestora este în creștere;
  • Sunt șanse mari să aveți deja un OpenID, deoarece multe site-uri mari (Google, Yahoo și altele) servesc și ca furnizori de OpenID;
  • Dacă aveați deja un cont pe DEX online, îl veți putea revendica și asocia cu OpenID-ul dumneavoastră, imediat după ce vă autentificați cu OpenID.

Dacă erați autentificați în momentul migrării, ați fost deconectat și veți fi rugați să vă autentificați folosind un OpenID.

Precizăm că autentificarea pe DEX online nu este necesară. Toate funcțiile de căutare funcționează exact la fel și pentru utilizatorii autentificați, și pentru cei anonimi. Site-ul răspunde chiar mai repede pentru utilizatorii anonimi, deoarece ei beneficiază de pagini precalculate, care sunt servite instantaneu. Vă recomandăm să vă autentificați numai în două cazuri:

  • Contribuiți cu definiții și doriți să primiți credit pentru ele;
  • Doriți să vă creați o listă de definiții favorite pentru acces ușor.

2
Adaugă un comentariu

avatar
2 Firuri de comentarii
0 Răspunsuri pe fir
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Comentariul cel mai activ
1 Autori ai comentariilor
Anonim Autori ai comentariilor recente
  Abonează-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Anunță-mă despre
Anonim
Musafir
Anonim

"exact la fel"?

Anonim
Musafir
Anonim

Spre deosebire de „aproape la fel”.

Cum vă numiți?