Te-am păcălit / Cu nasul prăjit

Azi ne-am distrat și noi un pic de 1 aprilie:

Am injectat erori în toate definițiile, precum și pe pagina principală. (Nu vă speriați, definițiile originale au rămas nemodificate; diferențele apar doar superficial și doar azi, 1 aprilie).

Știm că unii din dumneavoastră n-au gustat gluma. Asta este, la anul sperăm să fim pe aceeași lungime de undă!

Ne-a surprins plăcut numărul mare de oameni care au observat greșelile și s-au obosit să ne scrie. Este un compliment pentru dumneavoastră că o astfel de exprimare agramată vă zgârie ochii. Dacă se va întâmpla să observați erori și în zilele obișnuite, vă rugăm să continuați să ne scrieți. Dexonline depinde de vigilența oamenilor cu simț civic pentru corectarea erorilor.

Pentru noi a fost o zi distractivă. Sperăm că și pentru voi!

Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
7 Comments
cel mai vechi
cel mai nou cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
9 iunie 2016 14:16

🙂

Anonim
Anonim
9 iunie 2016 14:16

🙂

Ella mateea
23 noiembrie 2015 17:47

flore , ,,i leave in romania,, ?? and you are ,,english ,, da sigur , te si cred . Nu ii luati in seama pe cei care sunt ca a fost o gluma proasta sau chestii dastea.Oricum e logic ce inseamna mir deci 🙂

Flore Irene Janine
Flore Irene Janine
17 noiembrie 2015 20:27

Beautiful…………………………………. What can I say……………. I am a english girl and I leave in Romania! I must did my homework but………. I am very sad………………………………..

Anonim
Anonim
15 octombrie 2015 10:51

La copiii care isi faceau temele in ziua aia nu va ganditi!?poate saracii n-aveau dictionary si s-au dus cu temele gresite.un site ca voi trebuie sa fie serios indiferent de ce zi este!!!!una e sa schimbi putin forma site-ului cand e paste sau craciun..dar asa…Rusine cu voi!!!!!

George
9 octombrie 2015 14:54

Felicitari pentru initiativa.

Un singur comentariu, pentru atatea definitii schimbate, fata de cele 500 de indignari emanate din tot atatea preputuri ale gandirii, pentru o amarata de asumare de opinie…

Pai nu trazneste a comentatori profesionisti?

Anonim
Anonim
21 aprilie 2015 12:17

Bravo pentru ideea fina de 1 aprilie 😉 Mi-a placut mult, am ras cu pofta si am trimis paginile dvs la colegi si prieteni care au gustat din plin gluma (lucrez ca jurnalist, deci cercul meu de oameni este sensibil la jocuri de cuvinte si dexonline-ist convins si devotat). Cred ca e bine sa nu uitam sa radem din cand in cand si sa mai luam o doza de lejeritate. Ceea ce nu are nicio legatura cu reputatia sau seriozitatea site-ului dvs. Chapeau, daca umorul nu a fost inteles de data aceasta, poate ar trebui sa faceti mai des asa… Mai mult »