Noul design DEX online

DEX online s-a schimbat la față (și nu, nu e păcăleală, deși am ales să lansăm pe 1 aprilie ca să facem un pic de vâlvă în plus). Intenția este de a contura un pic mai bine personalitatea siteului nostru, deoarece considerăm că vechiul design, deși este funcțional, este puțin cam searbăd.

Încercăm să urmărim reacțiile publicului, pentru că știm și noi că nu e bine să-ți enervezi audiența. 🙂 Citim tot ce este public pe twitter, pe indexuri de bloguri etc. Cabral a avut și un paragraf întreg despre noi și un poll (între timp pollul a dispărut).

Dacă doriți să reveniți la vechiul design, dați click pe Preferințe, iar dintre opțiunile pentru Design alegeți „Polar”.

Dacă aveți sugestii sau nemulțumiri, comentați aici sau scrieți-ne pe adresa de contact.

Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
8 Comments
cel mai vechi
cel mai nou cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
22 aprilie 2010 15:23

mie imi place! mi se pare mai dragut si mai user-friendly. si nu mi se pare ca nu e practic. sarut mana

Anonim
Anonim
16 aprilie 2010 00:06

Mulțumesc pentru sugestii – continuați să ni le trimiteți! Vom mai lucra la design și suntem flexibili în majoritatea privințelor. Totuși, bannerul stă bine acolo unde stă; cu cât e mai jos, cu atât este mai puțin vizibil și asta se materializează în mai puține venituri. Vă promitem, însă, că avem planuri bune pentru aceste venituri: vom adăuga dicționare noi la site și vom plăti programatori pentru a adăuga diverse funcții noi la site. Sperăm deci ca plusurile să fie mai mari decât minusurile.

Anonim
Anonim
15 aprilie 2010 18:05

Noul design e intr-adevar mai modern, dar mai putin ergonomic. Zona utila a site-ului este jos de tot. Cred ca daca ar fi mutat adsense-ul la sfarsitul paginii si s-ar mai reduce spatiile albe dintre banner si casuta de cautare si linkuri ar fi perfect. Si daca tot sunt aici va transmit un multumesc pt site! 🙂

Anonim
Anonim
15 aprilie 2010 09:17

Mi-ar place sa nu imi apara odata la doua zile *timp de nu stiu cate ore "Connection closed by remote server"
cand incerc sa intru pe site. Nu de alta dar chiar il folosesc frecvent.
Cat despre interfata, prefer s-o vad in ocrice culori decat sa n-o vad deloc.

Radu B.
6 aprilie 2010 22:44

Pe cît posibil vom încerca să menținem și vechea interfață („Polar”-ul) cu funcționalitatea „la zi”. Dar numai unde e posibil 🙂

iulian v
iulian v
3 aprilie 2010 23:41

nu-mi place Zepu. imi pare rau ca s-a schimbat. design-ul precedent, Polar, mi se pare mult mai potrivit pentru ceea ce reprezinta dexonline.ro . imi place mai mult, il gasesc mai util, mai bine impartit si asezat. la fel il gaseam si inainte sa se modifice si chiar ma gandeam cu frica ca s-ar putea sa-l schimbati.plusuri: Polar: design simplu, asezat in partea de sus, culoare neutra, faptul ca ocupa putin spatiu. sa nu mai spun de lipsa banner-ului, dar daca aveti nevoie de asa ceva este ok.daca vreti sa schimbati ceva la design-ul vechi puteti umbla la logo, culori,… Mai mult »

Anonim
Anonim
3 aprilie 2010 12:02

o mica sugestie: nu poate bannerul fi mutat pe verticala in dreapta? sau jos? draguta noua schimbare

Anonim
Anonim
1 aprilie 2010 12:36

Ce pot sa zic? Sunt trist… 🙁 Imi displace.

Va multumesc totusi ca ati pastrat vechea interfata. Ma scuteste in felul acesta de cauta manual in the real life DEX. 🙂 Succes!