Dar din dar se face rai

Când povestim că lucrăm la DEX online, oamenii ne întreabă adesea „păi ce mai lucrați, nu aveți deja toate definițiile?”. Atunci le povestim cu entuziasm despre toate ideile pe care le avem și cum fiecare nouă funcție pe care o implementăm ne deschide orizonturi pentru alte funcții și mai ambițioase. Frontiera lucrurilor de făcut se extinde continuu, dar timpul nostru este tot de 24 de ore pe zi.

Mai trist este că DEX online rămâne, chiar și după 11 ani, un proiect făcut în timpul liber. Când apar alte priorități în viață, el trece pe planul doi. Am vrea să nu fie așa. Unul dintre noi (Radu) vorbește mereu despre ziua când va putea lucra la DEX online cu normă întreagă și sperăm ca acea zi să vină înainte de pensie. Ne dorim și să angajăm un al treilea om (fie el programator sau lingvist). Am ajuns departe cu pasiune și cu sprijinul vostru, al comunității de voluntari și simpatizanți, dar ne-am dori un ritm mai susținut, pentru că avem mult de muncă.

Cu ajutorul vostru, putem face această trecere. Am creat o pagină de donații în care enumerăm proiecte concrete pe care le-am putea face cu banii strânși. Vă invităm să o vizitați:

http://dexonline.ro/doneaza

Nu putem răsplăti îndeajuns bunăvoința voastră, dar putem încerca astfel:

  • 20 de lei – medalii (virtuale) pentru donatori
  • 50 de lei – în plus, pagini fără reclame timp de un an
  • 100 de lei – în plus, trei autocolante cu DEX online
  • 200 de lei – în plus, un tricou cu DEX online
Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments