Statisticile lunii octombrie

    Odată cu începerea școlii, utilizarea dexonline a atins cote nebănuite nici de noi, atingîndu-se un nou record: peste 15 milioane de pagini afișate în aproape 5 milioane de vizite! Ca de obicei, o veste bune vine cu una rea la pachet: încărcarea sistemului a ajuns la 7, ceea ce pe termen lung are o singură soluție, și anume adăugarea unui nou server. În caz contrar, există posibilitatea apariției unor disfuncționalități în zilele aglomerate!
    Cu alte cuvinte, sîntem obligați să apelăm la bunăvoința utilizatorilor pentru a acoperi cu donații sau sponsorizări aceste cheltuieli inerente!

Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Lia
Lia
1 februarie 2014 16:58

Bună ziua, d-le Borza, Nu ştiu în ce măsură apelul dv a pătruns în conştiinţa românului care accesează Dex online. Este scris cu mult bun simţ, însă mă îndoiesc că pe internet are vreun efect. Dacă aş fi fost în locul dv… aş fi scris un picuţ mai direct, aşa, cu dreptul celui care munceşte zi şi noapte de dragul nostru, de-a face ceva util pt/pe lumea asta. Aşadar, v-aş propune să fiţi mai puţin modeşti. Zău că nu funcţionează treaba asta! Nu pe internet, unde informaţiile TREBUIE să fie acolo, altfel ne supărăm! Aceasta este mentalitatea… realitatea virtuală. Nu… Mai mult »