Votați Iohannis pe 16 noiembrie 2014!

Nouă ne plac zilele normale, în care ne putem vedea de treabă. Dar s-ar putea să nu mai existe zile normale în România. Acesta este motivul pentru care ieșim din sfera noastră de confort și încercăm să atragem atenția la ce s-ar putea întâmpla în țară în următorii ani de zile.


Mai întâi, permiteți-ne să spunem câteva cuvinte despre noi. Sperăm că Dexonline este un site util. Dacă nu pentru toți dintre dumneavoastră direct, atunci pentru cele 2,5 milioane de oameni care-l vizitează lunar. Ne face mare plăcere să muncim la el. Lucrăm în mare parte voluntar. Suntem independenți și fiecare din noi s-a alăturat proiectului pentru că simte că lasă în urmă un instrument devenit necesar supraviețuirii limbii, în circumstanțele sociale și tehnice ale lumii de azi. Ne place și lucrul bine făcut și avem și o mândrie, putem să-i spunem, că limba noastră maternă e româna. Da, aici sunt ambele sloganuri ale campaniei electorale, pe care credem că am reușit să le punem în fapte.


Cum am mai zis-o, Dexonline este un demers civic. Ne-am propus să facem ceva pentru limba română, pentru cei care vor să folosească cuvintele limbii române ca să-și transmită gândurile. Tot dintr-o pornire civică spunem acum următoarele.


Credem că trăim un moment important, iar consecințele alegerilor din 16 noiembrie vor fi enorme. Considerăm că Victor Ponta este un real pericol pentru România, un om cum nu se poate mai departe de valorile noastre: onestitate, muncă, responsabilitate, spirit civic. Credem că ar fi catastrofal dacă Victor Ponta ar ajunge președintele României, iar prima afectată ar fi justiția. S-ar nărui astfel statul de drept, singurul sistem în care inițiativa privată se poate dezvolta pe termen lung, fără teama perpetuă a unor abuzuri care pot lovi pe oricine, oricând.


Statul de drept necesită, prin definiție, separarea puterilor, care se țin sub control una pe cealaltă. Concentrarea parlamentului, a guvernului și a puterii locale în mâinile PSD este deja alarmantă, iar atacurile la justiție din ultimii ani arată intențiile acestui partid și ale liderilor săi. Adăugarea președinției la această horă a corupției ar fi devastatoare. Dacă PSD câștigă și alegerile prezidențiale, România va redeveni un sistem monopartid. Faptul că 40% dintre români nu văd o problemă în asta demonstrează starea de manipulare a unei nații care arăta, în 1989, că urăște cu toată ființa ei totalitarismul.


De aceea, o spunem răspicat: pe 16 noiembrie trebuie votat Klaus Iohannis.


Știm că acest îndemn poate fi contestat. Unii nu îl simpatizează nici pe Iohannis. Alții consideră că „toți sunt aceeași mizerie”. Alții ar vota doar cu Făt-Frumos sau cu Superman și nu se „mânjesc” alegând pe altcineva. Dar aici este viața reală, de care nu putem fugi. Fie Ponta, fie Iohannis ne va fi președinte cel puțin până în 2019, cu toate implicațiile care decurg piramidal de acolo, de la Cotroceni.


Pentru cei care au votat cu altcineva în primul tur (e și cazul nostru), Iohannis este o soluție infinit mai bună decât Ponta. N-a arătat nici pornirile de satrap ale acestuia, nici n-a luat apărarea celor ajunși în pușcării, nici nu spune una dimineața și alta seara, nici nu s-a arătat mai apropiat de regimurile cu trăsături despotice de la Est decât de valorile civilizației occidentale și nici nu i se poate pune în cârcă vreun plagiat (furt, chiar dacă de text). Klaus Iohannis este primar al Sibiului de atâția ani, reales cu mari majorități; n-are nici renume de baron local, care taie și spânzură pe moșia sa, și nici nu dă de bogdaproste la armate de oameni, pentru a le obține votul.


Un citat care a tot circulat spune că pentru ca răul să se întâmple e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic. Experiența de viață a fiecăruia dintre noi ne poate confirma acest lucru. Ca răul să se întâmple nu trebuie să facem rău. E suficient să ne ținem deoparte, să rămânem pasivi, să persiflăm implicarea sau să ne găsim scuze pentru absență.


Îi înțelegem pe cei care uneori chiar nu găsesc pe cine să aleagă și-și spun că nu merită să piardă timpul cu votul. Acum nu este o astfel de situație. Cu Victor Ponta președinte, România s-ar duce de râpă și, pe termen scurt sau mediu, fiecare dintre noi ar resimți în plan personal dezastrul.


Vă rugăm să mergeți la vot pe 16 noiembrie și să-l votați pe Klaus Iohannis.


Echipa Dexonline

Notă: Publicarea acestui mesaj s-a făcut cu asentimentul marii majorități a echipei (nu cu unanimitate).

Actualizare: Încetați să mai susțineți că interesul pentru treburile cetății este un lucru rău. Interesul pentru lumea în care trăim este un lucru nu doar bun, ci chiar vital. Este absolut normal să ne interesăm cum ne administrează țara cei cărora noi le-am îngăduit să ne-o administreze, prin votul nostru. Puteți citi detalii despre viziunea noastră asupra civismului. Comentariile care ne acuză că „facem politică”, presupunând a priori că asta ne face vinovați de ceva, vor fi șterse. Nu poți să combați un punct de vedere cât timp nu îl înțelegi.

Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
523 Comments
cel mai vechi
cel mai nou cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
11 decembrie 2016 22:45

Ha, ha

De data asta ati spus "Votati PSD"

Acum se supara ceilalti pacaliti!!!!…………

George
9 octombrie 2015 14:51

Cum spunea in mai multe cuvinte colegul de mai sus, dupa voma initiala de comentarii ipocrite (fie ele ale lupului moralist anonim, fie semnate de diversi neaveniti, invinsi de bunul simt comun), nu s-a mai trezit nimeni sa fie indignat si revoltat.Poate pentru ca alegerile deja avusesera loc si fondurile perfect legitim castigate ale pesedeilor s-au relocat inspre cauze mai constructive? Eu ii salut pe cei de la dexonline pentru o alegere foarte grea, care implica foarte multa responsabilitate civica si, fara a le aduce nimic in schimb, i-a pus (asa cum s-a vazut) intr-o situatie foarte dificila si riscanta.… Mai mult »

Anonim
Anonim
6 decembrie 2014 03:42

Din 520 de comentarii, doar douà, dupà al doilea tur al alegerilor din 16 noiembrie?!Ce poate sà însemne asta? Cà oamenii uità repede? Cà site-ul este boicotat?Nu mà pricep la interpretàri din astea, dar as fi tare curios sà vàd analiza unui sociolog… psiholog… politician… Nu mà pricep, dar intuiesc cà interpretarea este complexà. Si ar trebui sà se bazeze, nu numai pe continutul mesajelor, dar si pe alte elemente, ca statistica accesàrii pe site (care sper cà este pàstratà, undeva). S-ar putea face chiar o tezà de doctorat, din asta!… Dar poate exagerez. 😀Ar fi interesant de aflat care… Mai mult »

Anonim
Anonim
17 noiembrie 2014 10:04

S-a împlinit visul internauților și feisbuciștilor.
Vă doresc multe succesuri în continuare cu băsescu la butoane!
DNA, DNA, să vină să îi ia! (pe cei de la psd și, în general, pe cei care critică băsismul și organele lui de represiune).

Anonim
Anonim
17 noiembrie 2014 08:04

Bine că aţi băgat Diasporă la cuvântul lunii, ca să vomit de câte ori deschid Dexonline

Anonim
Anonim
16 noiembrie 2014 18:50

pana sa vad acest articol intram destul de des pe dexonline cand aveam nelamuriri in legatura cu anumite cuvinte sau expresii. de acum inainte voi evita acest site, deoarece a fost transformat intr-un instrument de propaganda electorala. pacat…

liana
16 noiembrie 2014 17:07

Credeam ca limba romana e apolitica, imi placea mult dexonline dar articolul acesta ma face sa revi definitiv la dex pe hartie. Pacat!

Anonim
Anonim
16 noiembrie 2014 02:07

Ma asteptam ca echipa de la site-ul asta extraordinar sa fie formata din oameni verticali…

Felicitari pt articol…

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 22:28

În America de nord cei care au copii de vârsta votului știu că nu le pot impune sau numai spune să se ducă la vot. Este o lege nescrisă aici. Și generația asta nouă este radicală, ca toate generațiile precedente care nu au votat când erau la aceiași vârstă. Fenomenul este interesant. Dacă extrapolăm, tot în America de nord, nu prea poți spune nimănui să meargă la vot. Ideea este că într-o societate avansată d.p.d.v. al rutinei electorale, o dată ce o persoană votează se presupune că acceptă rezultatul votului și-l va lăsa pe câștigător să-și vadă de treabă pe… Mai mult »

Mihail Lungu
15 noiembrie 2014 09:17

@Alin:PSD-ul lui Ponta are la fel de mult de a face cu social-democraţia cât am eu cu nazismul. Acest partid este o grupare reacţionară, profund antidemocratică, coruptă, neocomunistă, xenofobă, de tip mafiot. Acest partid este cam în aceeaşi măsură social-democrat ca şi NSDAP-ul lui Hitler. Mă opresc aici, pentru că ajunge. Dacă d-vs. vă închipuiţi că Ponta şi acoliţii săi vor aduce prosperitate pentru altă pătură socială decât a baronilor şi a penalilor cu care se înconjoară, nu pot decât să vă compătimesc. Dar şi mai mult îi compătimesc pe cei neştiutori, care se lasă momiţi cu cadouri electorale sau… Mai mult »

Sergiu Petrisor
Sergiu Petrisor
15 noiembrie 2014 08:42

In completarea expunerii mele anterioare si coborand din idealuri si generalizari, increderea oarba intr-un "mesia politic" e o eroare (scuzabila, ce-i drept), intrucat, asta e credinta promovata de speranta omului si de asumptia complet eronata ce deriva dintr-o gandire dihotomica, de genul, “omul e fie bun fie rau”. Omul e un amestec/o suma si cu siguranta nu e unilateral, constant si plat! Asa ca, sa nu fim naivi crezand ca vom gasi providenta intr-un om (unilateral). Cei care promoveaza in varful politicii, cu extrem de rarele exceptii (care vin doar sa intareasca regula), nu sunt cei cu cea mai tare… Mai mult »

Alin
Alin
15 noiembrie 2014 07:26

Iohhanis pare o varianta mai buna, dar este manipulat de cei care au mai fost la conducere si as vrea altceva, vreau ceva nou. Aveti dreptate, un singur partid la guvernare in Romania, nu este un lucru bun, fiindca puterea corupe, iar puterea absoluta corupe absolut.Totusi stiu ca orice putere are un grup nemultumit ce va creea o noua opozitie, traim intr-o lume a dualitatii. Orice echipa sau grup ce nu are un inamic in exterior impotriva caruia sa lupte si-l va crea in interiror. Deci nu imi fac griji asa de mari privind acest aspect. Eu personal voi da… Mai mult »

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 07:24

Si eu votez la fel. Dar nu pentru ca m-ar fi convins neamtul, evolutia sa fiind una modesta (plus lipsa de credibilitate de imagine dupa ce se afla la precedentele prezidentiale in trupa prostanacului Geoana), ci pentru ca nu trebuie sa ajunga cu niciun chip Ponta presedinte. Adica, un fel de vota raul cel mai mic… Asta e.

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 06:59

Votati POLITRUCUL GHINIONIST, dati-i o sansa!

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 06:44

Nu ar trebui să îi condamni pe cei de la dexonline pentru că au simpatii politice și propagandă. Oricum propaganda e temporară și după 16 Noiembrie se vor închide CONTURILE pentru că propaganda nu va mai fi necesară și atunci nu te va mai bombarda nimeni. Propaganda eficientă se pare că în România nu poate fi decât agresivă, cu intenția aproape de a intimida… ca un duș rece. De aceea lucrurile trebuie analizate la rece și e bine să ne uităm la canalele tv de știri din ambele tabere pentru a ne putea contura imaginea reală a ambilor candidați. Asta… Mai mult »

Mihail Lungu
15 noiembrie 2014 06:03

Oportunitatea acestui apel poate să fie, aşa după cum am mai scris aici, controversată. Eu personal îl găsesc salutar. Argumentele contra unei luări de poziţie pălesc în momentul în care ne deschidem un pic ochii şi vedem cât de josnică a fost campania electorală dusă de Ponta, PSD şi acoliţii lor. Să reproşezi DEX Online faptul că părăseşte independenţa politică în situaţia dată înseamnă să aprobi tacit faptul că Biserica Ortodoxă Română, instituţie cu influenţă mult mai largă, îşi permite să facă acest lucru. Mă tot întreb ce fenomen poate duce la orbirea intelectualilor care sunt dispuşi să aleagă un… Mai mult »

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 06:02

Mă ingrozeşte acest mesaj, care dupa analiză este de sorginte bolsebica, comunista. Fiecare cetatean voteaza cu cine vrea… Sunteti penibili si disperati !

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 05:15

Mai bine v-ati vedea de treaba voastra (pe care de altfel o faceti bine)si nu mai faceti politica. Sa va fie rusine

vali
vali
15 noiembrie 2014 04:47

felicitari sau deopotriva sa fiu in asentimentul unora,nu s a vazut ce facut gloata lui PONTA pana acum oare m avem ceva ce nu a fost exploatat banda lui?

Anonim
Anonim
15 noiembrie 2014 04:30

DEX online, tu ori ne crezi tampiti, de vrei sa manipulezi mintea oamenilor, cu indemnul de a vota pe X si nu pe Y, ori vrei si tu unul din calculatoarele achizitionate de Primaria Sibiu (25000 lei/buc.), sa-ti postezi site-ul si sa primesti si una din casele lui Y, ca de, unde sa instalezi asa calculator?!
Oricum ar fi, ai dat dovada ca esti un IMPOSTOR!!! (daca nu stii ce inseamna cauta in tine, DEXONLINE)

NU VOTATI !
15 noiembrie 2014 03:52

‘Democratia’ este o religie si n-are nimic de-a face cu realitatea obiectiva. Aceasta religie este folosita ca si celelalte religii pentru manipularea, controlul si subjugarea societatii. Cei ce se folosesc de aceasta religie mizeaza pe ignoranta si prostia celei mai mari parti a societatii. Ignoranta si prostia sunt cu grija sadite, alimentate si exploatate reprezentind cel mai pretios capital al societatii capitaliste. Singura atitudine logica in raport cu aceasta escrocherie este aceea de a nu participa si a nu va lasa folositi in acesta mascarada. Deci NU VOTATI! Nevotind va alaturati segmentului, destul de substantial deja in Romania si in… Mai mult »

Bogdan
Bogdan
15 noiembrie 2014 00:54

Daca credeti ca fericirea voastra viitoare depinde de rezultatul votului din 16 noiembrie trebuie sa fiti… tineri. Aveam 16 ani in 1990. Vroiam foarte mult sa iasa Ratiu (vorbea la fel de bine romaneste ca si Iohannis ;-). Dupa 20 mai am avut un moment intens de alienare. Ma simteam strain in propria tara. Incet, incet mi-a trecut. Prostii. Am fost nascut genul de om cu pasiuni politice intense. Am mostenit-o pe mama. Si ce mult am suferit si pierdut ulterior de pe urma acestei trasaturi de caracter. (Ginditiva si la cit au suferit cei ce faceau politica pe vremea… Mai mult »

Sergiu Petrisor
Sergiu Petrisor
14 noiembrie 2014 23:36

Observ cu regret ca politica reuseste mai mult sa divida decat sa apropie societatea si ca oamenii au tendinta tot mai accentuata de a fi extrem de aroganti si de a se intranseiza in tipare de gandire intolerante, bigote si extrem de acide. Nu cred ca a murit cineva aratandu-se putin mai respectuos si mai tolerant fata de "un altul" (chiar daca e diferit sau nu e atat de cult si inteligent precum va credeti voi. S-a gandit cineva vreodata, daca cei care au reusit performanta de a scoate zicalele si vorbele "din popor" (foarte intelepte, de altminteri) erau scoliti?!)… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 23:36

Când oi vota ca pe scaunul lui Mihai Viteazu să stea aliatul lui Tokes, înseamnă că m-am tâmpit! Când oi vota pe scaunul lui Vlad Țepeș pe marioneta lui Băsescu înseamnă că m-am tâmpit! Când oi vota pe scaunul lui Brâncoveanu pe unul care habar n-are de capul lui darămite de politica externă, înseamnă că m-am tâmpit!Când oi vota pe scaunul lui Cuza pe cel care nu vrea să știe de românii din Moldova ori din Ucraina dar moare doar de dragul „diasporei” care-i suflă-n pânze, înseamnă că m-am tâmpit!Cum până acum nu a demonstrat nimeni, nici teoretic, nici practic,… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 23:35

Când oi vota ca pe scaunul lui Mihai Viteazu să stea aliatul lui Tokes, înseamnă că m-am tâmpit! Când oi vota pe scaunul lui Vlad Țepeș pe marioneta lui Băsescu înseamnă că m-am tâmpit! Când oi vota pe scaunul lui Brâncoveanu pe unul care habar n-are de capul lui darămite de politica externă, înseamnă că m-am tâmpit!Când oi vota pe scaunul lui Cuza pe cel care nu vrea să știe de românii din Moldova ori din Ucraina dar moare doar de dragul „diasporei” care-i suflă-n pânze, înseamnă că m-am tâmpit!Cum până acum nu a demonstrat nimeni, nici teoretic, nici practic,… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 23:15

shit

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 22:49

Vă felicit și votez!

Țepes, de tine avem nevoie
Țepes, de tine avem nevoie
14 noiembrie 2014 22:43

Atâta agitație, atâta timp irosit și atâția papagali. Totul e limpede pentru cine vrea să vadă. Probabil, de ajutor, ar fi și puțină atenție asupra împroșcării cu noroi dintre PSD-PDL. DEX online, tot respectul meu, dar dintre a susține un om corupt din doi oameni corupți, cea mai bună soluție ar fi fost să nu ne împărtășiți opinia dumneavoastră. Asta doar dacă nu doriți manipulare, lucru pe care oricum l-ați făcut într-un mic procentaj. Oamenii din penintenciar sunt uneori mai curați decât paznicii lor….Deja cred că am folosit prea multe cuvinte. Poate Montesquieu v-ar ajuta să înțelegeți cam cum stă… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 22:29

Shit !!!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 22:26

SHIT

Liviu Ursulescu
14 noiembrie 2014 22:21

Dar pentru 7.4 milioane de utilizatori? 😉

Lucian
Lucian
14 noiembrie 2014 22:06

In primul rand as dori as va felicit pentru munca pe care o faceti voluntar. Am accesat site-ul aceasta de multe ori si, in ignoranta mea, nici macar nu stiam acest lucru. Va multumesc pentru dileme pe care m-ati ajutat a le rezolva si pentru informatiile oferite. In al doilea rand as vrea sa va multumesc pentru initiativa. Votati Iohannis si sfatuiti si pe altii sa o faca. Perfect normal, perfect de acord. Insa nu inteleg ce se intampla cu oamenii acestia. Intra pe site, vad indemnul, intra pe blog citesc sugestia si arunca cu vorbe dure si critica.Am sa… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 21:03

Incepind de astazi n-o sa mai folosesc DEX ONLINE; ma intorc la DEX-ul tiparit pe hirtie. Acela nu imi da ordine voalate si nu-mi spune ce sa fac. Sincer, imi pare rau pentru voi! Puteati face un lucru util

cetateanu turmentat
cetateanu turmentat
14 noiembrie 2014 20:57

Salutare!. Sa votam Iohannis? Ok si cu oamenii din spatele lui? Cum ramane cu ei? Toata clica pdl, lipseste Udrea si era reteata completa. Mie unul imi displac ambii candidati, un lucru este cert, nici unul nu a promis ca ii va pedepsi pe cei dinaintea lor. Mai pe scurt, vreau sa il vad pe Basescu in puscarie. Atat, fiindca nu se pot sterge ultimii ani cu buretele. Si vreau neaparat sa il vad dupa gratii fiindca ditre toti conducatorii el a fost singurul care a promovat o cconducere a smecheriei pe fata, a prostului gust si al tupeului de… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 20:29

Credeam ca ne spuneti de ce sa votam cu Johanis, nu de ce sa nu votam cu Ponta…

Viorica
Viorica
14 noiembrie 2014 20:14

Foarte buna initiativa de a deschide ochii tuturor utilizatorilor DEX online asupra pericolului PSD-ist. In cazul in care vom avea ghinionul sa iasa Ponta presedinte fiti siguri ca 50 de ani de acum incolo nu vor mai iesi de la guvernare, asa ca va fi mai rau decat pe vremea lui Ceausescu.
Nu votam pentru omul Iohannis, Votam impotriva sistemului comunist-PSD-ist, pt ca Ponta este creatura monstruoasa a lui Iliescu+Nastase+Hrebenciuc+Dragnea etc

Al
Al
14 noiembrie 2014 20:12

99% din toti votantii lui Iohannis, incluzand aici majoritatea sibienilor si nu in ultimul rand voi, DEX online, v-ati format o parere de vot…din ZVONURI, din POVESTI, din INGHITIRE DE PROPAGANDA cu lingura mare sau -unii mai putini, e drept- pentru ca sunteti PLATITI sa-l sustineti pe vai,insolitul sas. SNOBISM si iarasi SNOBISM!!!! IN NICI UN CAZ CUNOSCAND FAPTE SI LUCRURI DIN INTERIOR!!! SI ASTA V-O SPUNE UN SIBIAN!!! CARE TRAIESTE AICI, IN SIBIU si STIE in ce DATORII ne-a bagat -pt decenii- marele edil !!!! Si asta pt a pietrui o amarata de piata si strada principala, o fantana… Mai mult »

Iosif
Iosif
14 noiembrie 2014 19:56

10 lucruri pe care le ascunde V. V. Ponta:1. Şi-a părăsit soţia însărcinată şi a fugit cu Daciana Sîrbu, pentru a beneficia de influenţa lui Ilie Sârbu, ministru pe atunci.2. S-a cununat în China cu Daciana, fără ortodoxia de care face caz.3. A fost collaborator al serviciilor secrete.4. S-a căţărat în funcţii (vezi ce povesteşte mama lui într-un film documentar).5. Va promulga legea amnistiei şi ne vor invada delicvenţii.6. Se laudă cu doctoratul plagiat.7. Este finanţat de Mazăre, Dragnea şi alţi “baroni”.8. Va mări impozitele şi taxele, benzina şi utilităţile din 2015.9. Ca prim-ministru, a păgubit bugetul României. Sute de… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 19:52

Mda, nu ne place coruptia voastra, ne place a noastra. Mda, hai sictir.

Cine va permite ma sa-i faceti inculti, lenesi, manelisti pe cei care nu voteaza deloc sau voteaza cu Ponta? Nu va e rusine?

Voi astia care o dati cu vestul sunteti cei mai intoleranti. Voi stiti tot ce e bine. Mi-e scarba.

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 19:48

Felicitari echipei DEX online! Singura sansa este votul de duminica. Avem de ales intre urbanitate, echilibru, adevar, respect pentru statul de drept si bascalia zgomotoasa, minciuna, plagiat, coruptie.
Uniti contra raului!

Elena
Elena
14 noiembrie 2014 19:35

1. Bravo! Doar că este foarte trist cât de inconştienţi sunt oamenii, aşa cum rezultă din comentariile lor fanatice… Fanaticii nu pot fi convinşi raţional, nici inculţii.
2. Nu aş vrea ca totalitarismul să interzică accesul la dexonline.ro – există o reglementare legală, că în ultimele 24 de ore dinainte de alegeri nu sunt permise reclamele electorale (se includ şi opiniile, probabil). Decideţi dacă mai lăsaţi postarea după ora 7, ora României, a zilei de sâmbătă.
3. DOAMNE AJUTĂ!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 18:57

VOTEZ CU IOHANNIS PENTRU CA E UN OM DEMN SI CINSTIT!

CoraD
CoraD
14 noiembrie 2014 18:49

Buna initiativa, insa, din pacate, in ultimii ani au iesit 'manelisti' pe banda, care au mintea ingusta si nu pot concepe ca DEMOCRATIA inseamna – asa cum si dvs sustineti – ca puterea sa nu ramana numai intr-o singura mana. Nu e vina lor, ci a celor care aplica 'dezbina si cucereste'. E greu sa domini oamenii inteligenti… la prosti le arunci un os… si gata! L-am ales pe Iohannis inca din primul tur. Nu-l cunosc personal si nu sunt sustinatoarea niciunui partid, dar am vazut ce a realizat in Sibiu. M-a impresionat. Cred ca are ceva de spus si… Mai mult »

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 18:33

ati scris asta:
". Lucrăm în mare parte voluntar. Suntem independenți și fiecare din noi s-a alăturat proiectului pentru că simte că lasă în urmă un instrument devenit necesar supraviețuirii limbii"
SA INTELEGEM CA I-ATI ADUNAT PE TOTI CEI CARE CONTRIBUIE CU DEFINITII SI LE-ATI CERUT PAREREA?!!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 18:33

ati scris asta:
". Lucrăm în mare parte voluntar. Suntem independenți și fiecare din noi s-a alăturat proiectului pentru că simte că lasă în urmă un instrument devenit necesar supraviețuirii limbii"
SA INTELEGEM CA I-ATI ADUNAT PE TOTI CEI CARE CONTRIBUIE CU DEFINITII SI LE-ATI CERUT PAREREA?!!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 18:32

ati scris asta:
". Lucrăm în mare parte voluntar. Suntem independenți și fiecare din noi s-a alăturat proiectului pentru că simte că lasă în urmă un instrument devenit necesar supraviețuirii limbii"
SA INTELEGEM CA I-ATI ADUNAT PE TOTI CEI CARE CONTRIBUIE CU DEFINITII SI LE-ATI CERUT PAREREA?!!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 18:25

Careia. In rest e perfect.

User
User
14 noiembrie 2014 18:24

Jenant! Ceea ce faceti se numeste MANIPULARE si nu va aduce cu nimic mai multe cinste decat tertipurile pe care le practica partidul pe care il criticati!

Pana acum foloseam platforma dumneavoastra sa imi imbunatatesc/imbogatesc vocabularul, nu sa fiu influentat politic!

Ruine ca va-ti alaturat gloatei de asa zisi "intelectuali" care de cateva saptamani, doar instiga violenta si dezbinare in tara!

Rusine, de 3 ori rusine!

Mirela
Mirela
14 noiembrie 2014 18:13

Groaznic! E mult mai rau decat sa faci politica in scoli. Cei care NU va critica nu stiu ce inseamna democratia. Exprimati-va prin mijloace neutre, nu confiscati un dictionar, care nu e munca voastra, pentru marunte scopuri politice. Cat despre modul dvs. de a gandi, indoctrinat, plin de erori logice si chiar, pe alocuri, agramat, sunt mult prea multe de spus… Se pare ca aveti pretentia ca, fara sa fi invatat sa ganditi riguros si fara sa fiti cu adevarat informati, sunteti detinatorii adevarului suprem. Sa va fie rusine! Mi-e cu adevarat scarba de cei care au facut asta!

Anonim
Anonim
14 noiembrie 2014 17:53

De obicei cei anonimi sunt niste idioti,in cazul tau sigur.daca tot folosesti dexul,,care doar ajuta si la formarea caracterului,a nu ramane tampit vezi dex,,cum poti tu sa compari amintind-ui pe adolf si stalin,desteptule