O mie de poze fac cât un milion de cuvinte

Astăzi se împlinesc 1.000 de zile de când colaborăm cu Carmen Nistor pentru imaginea zilei care însoțește cuvântul zilei. Vă vine să credeți? Au fost 1.000 de poze, câte una pe zi, nu doar în zilele lucrătoare, ci și duminicile, de Crăciun, de Paște, din concediu, fără excepție.

Cheia succesului oricărui proiect este răbdarea. Îți mulțumim, Carmen, pentru răbdare și pentru statornicie. Ne dorim să fii alături de noi încă multe, multe mii de zile!

4
Adaugă un comentariu

avatar
4 Firuri de comentarii
0 Răspunsuri pe fir
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Comentariul cel mai activ
1 Autori ai comentariilor
AnonimSorin Acela Autori ai comentariilor recente
  Abonează-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Anunță-mă despre
Anonim
Musafir
Anonim

😀

Anonim
Musafir
Anonim

;D

Anonim
Musafir
Anonim

Pe dexonline scrie asa: "dexonline transpune pe Internet dicționare de prestigiu ale limbii române. Proiectul este întreținut de un colectiv de voluntari. O parte din definiții pot fi descărcate liber și gratuit sub Licența Publică Generală GNU.Starea curentă: 699.004 de definiții, DIN care 5.038 învățate în ultima lună" Eu stiam ca "din" trebuie folosit cand e vorba de sigular, iar "dintre" cand e vorba de plural. Am verificat pe internet. In afara de articolul asta: https://dexonline.ro/articol/Din_%C8%99i_dintre (care afirma, pe scurt,ca distinctia dintre folosirea celor doua cuvinte este doar rezultatul unei intentii nu foarte necesara de normaliazre a limbii, din ce… Mai mult »

Sorin Acela
Musafir

„A colabora cu”??? Păi așa dudă de clasa a 4a? Se poate?

Close Menu