dexonline participă la greva de 15 minute

Astăzi, între orele 15:00 și 15:15, site-ul dexonline va fi indisponibil pentru căutări, întrucît participăm la protestul față de lipsa infrastructurii. Ne cerem scuze pentru anunțul din scurt. Intenția o avem de la bun început, dar nu era clar dacă avem timp pentru implementare.

De pe urma infrastructurii deplorabile avem toți de suferit. În cel mai fericit caz ne pierdem timpul pe drumurile proaste. În cazuri mai nefericite ne putem pierde sănătatea sau viața, iar la acest capitol stăm considerabil mai rău decît alte țări din Uniunea Europeană.

Nu toți putem construi un metru de autostradă. Ce putem, în schimb, să facem este să tragem la răspundere autoritățile pe care le plătim să facă asta. Și să nu mai votăm oameni care au avut șansa să facă ceva bun și au irosit-o.

1
Adaugă un comentariu

avatar
1 Firuri de comentarii
0 Răspunsuri pe fir
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Comentariul cel mai activ
1 Autori ai comentariilor
Pozzo Autori ai comentariilor recente
  Abonează-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Anunță-mă despre
Pozzo
Musafir
Pozzo

Iată un bun prilej pentru a schimba conținutul „Cuvântului lunii”, care durează de două luni și jumătate. Aveți răgaz 15 minute. Pe de altă parte, aveți dreptate: infrastructura este la pământ și durează de ani de zile, vinovăția aparținând tuturor guvernărilor. Că unii au descoperit abia acum această chestiune și vinovăția exclusivă a actualei guvernări este altă poveste.

Close Menu