Pagina de Facebook a dexonline a fost spartă

La finalul lui februarie 2019, un atacator a preluat controlul asupra paginii de Facebook a dexonline. Totul a început de la o eroare umană a unui administrator al paginii, facilitată de niște greșeli de ordin tehnic pe care le face Facebook: (1) posibilitatea ca un atacator să-și dea numele Sponsored Ads,  care sună tare mult a phishing, (2) existența unui rol de deținător de pagină (page owner) cu puteri de super-administrator, care este foarte prost documentat și (3) posibilitatea de a transfera acest rol altcuiva, fără vreun avertisment strident despre transferul de putere aferent.

Din păcate, recuperarea controlului asupra paginii se desfășoară extrem, extrem de greu. Considerăm că abuzul este clar ca lumina zilei, dar Facebook ne cere un volum nerezonabil de dovezi, certificate, acte notarizate și traduse.

Ne cerem scuze pentru natura dezgustătoare a materialelor publicate pe pagina noastră. Proiectul dexonline se delimitează complet de aceste materiale. Știm că reputația este cea mai mare avere a noastră și suferim cînd vedem cum o componentă importantă a proiectului nostru este tîrîtă în mocirlă.

În același timp, vă mulțumim tuturor celor care v-ați alarmat și/sau ne-ați trimis sfaturi și mesaje de compasiune. Vă asigurăm că recuperarea controlului are și pentru noi prioritate maximă zilele acestea. Subliniem și că site-ul principal dexonline.ro nu este afectat în niciun fel.

Abonează-te
Anunță-mă despre
guest
104 Comments
cel mai vechi
cel mai nou cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
dexonline
14 martie 2019 14:20

@Pozzo: Civism și politică. Facem cu rodul muncii noastre de 18 ani ceea ce considerăm noi că este corect, nu ce considerați dumneavoastră (fără nici un argument, căci, nu-i așa, „opinia mea este un argument în sine”). Ținem cuvîntul lunii de două zile pentru că nu am avut timp să-l schimbăm. Doriți să vă implicați? Vă punem la dispoziție statisticile căutărilor pe ultima lună. Pentru fiecare dintre cuvintele din top 10-20 trebuie (a) să vedeți cît de cunoscut este, prin niște căutări Google, (b) să vă asigurați că nu a mai fost cuvînt al lunii și (c) (partea cea mai… Mai mult »

Gabriel
Gabriel
18 martie 2019 22:48
Reply to  dexonline

î se mai folosește în interiorul cuvântului ?

Sorin
Sorin
3 iulie 2019 12:06
Reply to  Gabriel

Doar agramații care își închipuie că a scrie cu â este de bon ton și chiar anticomunist (alți idioți le-au băgat în cap asta) refuză să scrie cu î.

dexonline
14 martie 2019 14:14

@Aldus: Mulțumim pentru publicare. Ne simțim totuși contrariați de concluzia că „nu le avem cu tehnologia”. Înțelegem că unicul argument este că ne găzduim blogul la Blogger? E în curs de remediere și asta, ne-am însușit lecția dureroasă despre ce se întîmplă cînd le dai altora (Facebook, Google) controlul asupra sistemelor tale. În apărarea noastră, în timp ce alții vorbesc despre noi (de multe ori pe lîngă), noi facem lucruri. Avem mai multe proiecte pe tavă decît pot face 2-3 oameni cu jumătate de normă (aceasta este mărimea echipei tehnice). Și de aceea unele rămîn nefăcute, uneori cu anii. Poate… Mai mult »

Aldus
15 martie 2019 10:34
Reply to  dexonline

Paragraful respectiv e parte a unui articol de blog și reflectă opinia mea. Luați-o ca pe o critică constructivă, în loc să vă simțiți afectați în mod negativ de faptul că am fost sincer. Poate greșesc, dar iată, există ceva în activitatea voastră care l-a determinat pe un utilizator dexonline și blogăr (eu) să tragă concluzia că aveți carențe la capitolul „tehnologie”. Dacă mă înșel, greșeala mea să fie, dar mie mi-ați dat această impresie prin 1) pierderea controlului asupra propriei pagini facebook și 2) găzduirea blogului pe domeniul blogspot.com, când puteați să îl setați pe domeniul vostru chiar și… Mai mult »

Pozzo
14 martie 2019 10:39

Foarte urât s-a procedat, dar este frumoasă implicarea voastră în politică? De două luni de zile mențineți la rubrica „Cuvântul lunii” (!) același cuvânt: „amnistie”. Ce este atât de relevant cu acest cuvânt? Ca să nu mai amintesc de #pozele inserate pentru „identificarea” cuvântului. Firește, acestea sunt apolitice. ?
Nu sunt de acord cu acest atac, însă, rețineți că nici voi nu sunteți foarte corecți.
Vă apreciez munca și adeseori vă consult, fiind interesat în scrierea și vorbirea corectă a limbii române, dar deranjează tușa politică pe care o puneți asupra site-ului.

Ghighi
Ghighi
19 martie 2019 08:50
Reply to  Pozzo

Dreptul la opinie și liberă exprimare este garantat, încă, de Constituție. Departe de a fi politică, atitudinea de a rezista, prin cultură, este, în primul rând, civică. Așa cum civică este și inițiativa de a depune o muncă uriașă în sprijinul comunității. Când un privat, din fonduri proprii, face o asemenea muncă, un asemenea serviciu, are dreptul să-și manifeste opiniile, transparent și cu asumarea lor, așa cum au făcut-o și deținătorii paginii dexonline. În momentul în care, în același spațiu, politicieni la putere, penali condamnați, amenință cu ”liste ale rușinii” și bătaie. Munca aceasta e pentru oameni liberi, slugile se… Mai mult »

Ileana
Ileana
20 martie 2019 15:50
Reply to  Pozzo

De acord.

Jocuri Gratuite
13 martie 2019 18:26

E o veste bună până la urmă. Postările erau dezgustatoare și greu de înțeles. Suspectam acest lucru.

Unknown
13 martie 2019 16:41

Va multumesc pentru ceea ce faceti,consider ca problema voastra cu reteaua de Facebook este doar o neplacere,ce nu trebuie sa ne schimbe perceptia despre echipa ,,dexonline",ei raman la fel de minunati si eu ii voi sustine in acest moment sinistru.

dexonline
13 martie 2019 13:12

@fulgeru: Vă mulțumim pentru acest comentariu plin de înțelepciune și deloc retardat.

un utilizator
un utilizator
15 martie 2019 18:50
Reply to  dexonline

„fulgeru” pare pr-ul celulei teroriste

Andrei
Andrei
18 martie 2019 23:05
Reply to  dexonline

Nu mi se pare ca era cazul sa fiti ironici, omul v-a dat o explicatie plauzibila pentru situatia ivita.

George
George
21 martie 2019 01:29
Reply to  Andrei

„Explicatie” e mult spus. Tine la intelectele limitate (traducere: nu tine).

Radu
Radu
22 martie 2019 10:20
Reply to  Andrei

Nu i-a cerut nimeni explicații și nu cred ca este o „lecție” din care trebuie sa învățăm ceva. Gunoaiele care se ocupa cu furtul și cu atacuri cibernetice nu au nevoie de reclama gratuită și sprijinul pe care îl dau voluntarii prin inocularea ideii „faceți ce vor ei, ca dacă ii supărați va fura situl”. Se va recupera contul sau în cel mai rău caz se cere ștergerea lui. Nu e deloc interesant sa se afle cine și de ce l-a atacat. Hai sa ne rostogolim pe jos, sa facem isterie generala și sa nu mai facem niciunul nimic, ca… Mai mult »

Voyager
Voyager
19 martie 2019 22:55
Reply to  dexonline

hopa, ce sariti asa de cur in sus, baieti? nu va convine sa vi se spuna pe nume?

Musafir
Musafir
21 martie 2019 18:08
Reply to  dexonline

S-ar putea să nu folosiți insulte precum „retardat”? Este de prost gust și discriminatoriu. Mă așteptam la mai multă inteligență din partea echipei/administratorului dexonline.ro.

spoiler
spoiler
22 martie 2019 10:53
Reply to  dexonline

Prin răspunsul asta, insultand un user care si-a exprimat punctul de vedere, nu demonstrezi decat ca esti un cârnat si cu siguranta din acest motiv si-a pus unul mai deștept ca tine mintea sa-ti fure pagina de Facebook.

dexonline
dexonline
3 aprilie 2019 22:23
Reply to  dexonline

Chiar eram curios dacă merge… Un avatart sub care scrie clar „musafir” şi un nume „dexonline”.
Pentru un site care promovează atenţia în comunicare ar fi bine pentru noi să fim mai atenţi la detaliile acestea, mai ales având în vedere articolul la care comentăm. Zic…

Later edit: dacă totuşi echipa de la dexonline.ro a ales această reacţie, le recomand şi lor mai multă atenţie. Dacă utilizatorii voştri nu vă vor politici, ei bine, sunt totuşi utilizatorii voştri, iar unii dintre ei pot face şi comentarii care să nu vă placă.

fulgeru
13 martie 2019 11:25

asa vă trebuie dacă v-ați mânjit cu "lupta politică". Pe atunci râdeați și credeați că dați și voi câte o "palmă" situției…

Ileana
Ileana
20 martie 2019 15:48
Reply to  fulgeru

Aveți dreptate, dar nici cu cenzura nu sunt de acord.

George
George
21 martie 2019 01:27
Reply to  fulgeru

Esti un prostan abject. Singurul manjit de aici este evident cine e.

Radu
Radu
22 martie 2019 08:24
Reply to  fulgeru

De ce trebuie de fiecare dată să se găsească un deștept care sa explice sau sa comenteze ce fac alții? Singurul lucru de spus echipei dex este „mulțumesc”, ceea ce este opțional. Le folosim munca zilnic. Pentru mine unul, indiferent dacă azi ar vinde pe site țigări, marijuana sau prune stricate, singura opțiune cinstita ar fi același mulțumesc pentru găzduirea, crearea și verificarea resurselor lingvistice. Nu ne pune nimeni sa citim politica, sa ii aplaudam sau dezaprobam, sa cumpărăm prune sau gem. E democrație, e treaba lor ce fac. E drept, ești liber sa spui opinia privind motivația de la… Mai mult »

Răzvan
Răzvan
22 martie 2019 13:30
Reply to  Radu

Shaorma cu de toate. Mulțumesc. ?

Bogdan Iorga
13 martie 2019 08:29

Dex nu are nevoie de Facebook. Dex este Facebook … pentru tocilari ca mine.

Teodor Gabriel Petrică
Teodor Gabriel Petrică
14 martie 2019 22:39
Reply to  Bogdan Iorga

Sunt de acord

Adrian Kajcsa
13 martie 2019 07:45

Heya. Am initiat acum o procedura ce sper sa va ajute. Succes, si spor la curatat pagina dupa ce primiti acces la ea din nou.

Alina
12 martie 2019 16:08

Bună seara!

Folosesc foarte des dexonline și este tare urât ce vi se întâmplă. Sunt încredințată că majoritatea utilizatorilor își dau seama că videoclipurile postate în numele dexonline nu au nicio legătură cu activitatea dvs. Am distribuit pe facebook această notificare.

Sper să vă recuperați repede contul!
Alina

sabina
sabina
23 martie 2019 13:54
Reply to  Alina

sunt de acord,BAFTA dexonline

Sebastiana
Sebastiana
24 martie 2019 09:38
Reply to  Alina

Sunt deacord ,bafta!

Pozzo
Pozzo
14 martie 2019 18:35

Cum adică „stau pe margine și cârcotesc”? Ce ar trebui să fac în cazul site-ului dumneavoastră? Așteptați ca, pe un site cu un anume specific, utilizatorii să se implice civic și să facă politică? Îmi pare rău, dar am dreptate. Nici vorbă de două zile care v-au împiedicat să schimbați cuvântul „amnistie” din… „Cuvântul lunii”. https://imgur.com/vVWd3sj Și nu este un caz singular. Desigur, rămâne la latitudinea dvs. să decideți conținutul paginii dexonline.ro, dar nu mai negați că, pe un site dedicat limbii române, dvs. nu faceți politică. Sunt atâtea site-uri dedicate politicii. Rămâneți la ceea ce ați creat. Ați făcut… Mai mult »

Marius
Marius
15 martie 2019 13:44
Reply to  Pozzo

Politica e parte din viata, nu ne lasa ea pe noi. Cand o lasam noi, iata ce se intampla.

Marius B.
Marius B.
21 martie 2019 12:25
Reply to  Pozzo

Totul din jurul nostru este politica!

Ca sa fim pe subiect va dau un ex.:
Daca i-am lasa sa isi faca de cap, viitoarele dictionare vor fi raportate la vocabularul celor ca Dancila, Liviu Pop si Daea.

Gunther
Gunther
21 martie 2019 16:50
Reply to  Marius B.

@Marius B.
Vă folosiți de clișee. Nici Iohannis și alți politicieni din așa-zisa opoziție nu vorbesc corect românește. Actuala mare problemă din România este ipocrizia și dubla măsură.

Maria
Maria
21 martie 2019 18:01
Reply to  Marius B.

Ce intelegeti prin „Daca i-am lasa sa isi faca de cap”? Am vazut multi agramati corectand erorile de exprimare ale lui Dancila.

Pozzo
Pozzo
14 martie 2019 19:14
Reply to  cata

Îmi pare rău, domnule, dacă vi s-a părut că nu v-am citit link-ul. L-am citit – în alte împrejurări, și aș zice, fără s-o luați ca pe o jignire, că vă situați pe direcția #Rezist. Delimitarea dintre un act civic și politică este cam aceeași încercare făcută de cineva foooarte cunoscut de a justifica o vulgaritate cu o „opinie publică”. Faptul că nu sunt singurul, care îndrăznește să vă atenționeze de unele aspecte „nepotrivite” pentru site-ul dumneavoastră, mă confirmă în cele ce vă spuneam. Vă doresc mult succes în continuare!

Ella
Ella
14 martie 2019 21:55

Pozzo, nu e nimic nepotrivit ca administratorii site-ului dexonline să-și exprime opiniile pe site-ul pe care îl construiesc și îl gestionează benevol. Nu vă sunt datori cu nimic. Nu vă place cuvântul lunii, faceți-vă un site cu trafic similar și postați dvs. acolo cuvinte ”potrivite”.

Pozzo
Pozzo
14 martie 2019 23:06

Mă refeream la „opinia politică” invocată de persoana foooarte cunoscută. Cât despre cele două zile întârziere pentru modificarea conținutului rubricii „Cuvântul lunii” (amnistie), v-aș sugera cu prietenie să treceți la o altă treaptă: „Cuvântul trimestrului”. ?
[urlcomment image[/img][/url]

[urlcomment image[/img][/url]

[urlcomment image[/img][/url]

Pozzo
Pozzo
14 martie 2019 23:08

comment image
comment image
comment image
Da? ?

Pozzo
Pozzo
14 martie 2019 23:14

comment image
comment image
comment image
Scuze pentru insistență! Aveți dovadă celor reclamate de mine. În rest, puteți rămâne și în luna aprilie cu același cuvânt. Poate, între timp, apare și Legea amnistiei și grațierii. Sper să apreciați atitudinea mea civică.

contributor
contributor
20 martie 2019 12:25
Reply to  cata

@cata & dexonline Domnule, prea sunteti (sînteti?) în defensivă ! Consider că nu aveţi de ce să vă justificaţi pentru probleme de „bucătărie” internă. Citiţi, judecaţi si decideţi în consecinţă, dacă dvs.consideraţi că merită să fie schimbat ceva. Asta nu înseamnă că trebuie să deveniţi sclavii utilizatorilor, ci doar să manifestaţi o maleabilitate constructivă care să va amelioreze munca prestată. Faptul că sunteţi puţini s.a.m.d., nu constituie argumente ce ar trebui invocate, aşa cum le-ati invocat dvs. Oamenii vin si pleacă si nu sunt interesaţi de problemele dvs. Este dur de auzit aşa ceva, dar este una din legile afacerilor… Mai mult »

Daniel
Daniel
14 martie 2019 23:39

Imi place că scrii cu „î” în loc de „â”.

Grig
Grig
18 martie 2019 12:33
Reply to  Daniel

Da’ Francu a ramas asa… pentru posteritate. 🙂

Pozzo
Pozzo
15 martie 2019 09:53

OK. Am înțeles. Nu acceptați criticile, pentru că nu sunt susținute de „argumente riguros construite”. Deși aveți un mod cam arogant de a vă adresa, vă apreciez munca, cea dedicată scrierii și vorbirii corecte a limbii române. În ceea ce privește „argumentele” sub care ascundeți o realitate (supunerea platformei online unei așa-zise atitudini civice), eu doar am relevat acest aspect. În timp ce îmi validați comentariile, ca fiind potrivite pentru grădiniță, dumneavoastră vă folosiți de argumente „logice” pentru prezența aceluiași cuvânt (amnistie) la „Cuvântul lunii” de, iată, două luni și jumătate: lipsă de timp ?. Luând în considerare acest motiv,… Mai mult »

contributor
contributor
20 martie 2019 12:09
Reply to  Pozzo

Pozzo, haide, că începeţi să deveniti grosolan !. Am constatat des aceasta caracteristică a „comentatorului” român, mereu în defensivă, mereu gata a se ciondăni cu oricince, în dorinţa de a-şi echilibra frustrările de tot felul din viaţa „reală”. Psihologic vorbind, personalitatea dumitale pare că este una extrem de rigidă si anxioasă. A dori să vă alcătuiţi o lume dupa chipul si asemanarea propriei persoane denotă multă imaturitate si lipsă de analiză a propriului univers gânditor. Omul v-a explicat care este poziţia sa. Se întâmpla că, în haosul cotidianului românesc actual, îi împărtăşesc total ideile în acestă polemică precisă, dar nu… Mai mult »

Anton
Anton
20 martie 2019 18:28
Reply to  contributor

Știți cum e vorba aceea: „gura păcătosului adevăr grăiește”. Păi, dacă dumitale ți se pare justificat ca la „Cuvântul lunii” să figureze același cuvânt mai multe luni de zile pentru că se tot vorbește „de cum să-l scăpăm pe Daddy de pârnaie”, și altcineva are dreptul să conteste această „justificare”, și altcineva are dreptul să creadă că această justificare este o aberație. Deci, aceleași drepturi de exprimare. Sau unii sunt mai egali decât alții? Cât despre „propriul univers gânditor”, mulți s-au pierdut printre „meandrele concretului”.

trackback

[…] Editare 15 martie 2019: Între timp, blogul dexonline s-a mutat pe WordPress. ? Noua adresă a articolului ce anunța pierderea controlului asupra paginii de Facebook (articol importat din blogul vechi) este aceasta. […]

Elena
Elena
15 martie 2019 13:53

Mulțumim echipei pentru atenționare. Site-ul dvs. e foarte util, iar articolele – relevante. Sperăm să re-obțineți cât mai curând controlul asupra paginii de facebook!

ciprian
ciprian
15 martie 2019 14:11

Proiectul dvs este salutar, va face onoare! nu plecati urechea la critici, scopul dvs e mult prea nobil pentru a pierde timp sa-l aparati de astfel de atacuri.
succes, in continuare, in demersul dvs!

alfa
alfa
19 septembrie 2019 11:30
Reply to  ciprian

Cauta definitia pentru „salutar”!

marius
marius
16 martie 2019 10:28

Asa se intampla cand adminului ii plac mai mult jocurile online decat munca

Kendo
Kendo
16 martie 2019 13:34

N-as fi crezut ca si simpatizantii PSD folosesc site-ul asta, dar se pare ca m-am inselat. Mai sunt sperante… 🙂 Echipei care se ocupa de site, mult succes! Faceti o treaba excelenta!

Pozzo
Pozzo
16 martie 2019 15:26
Reply to  Kendo

La care treabă vă referiți, dle Kendo? ? Vă întreb pentru că site-ul se ocupă declarat de limba română, dar și voalat (uneori chiar direct) de „atitudinea civică” (ambalaj pentru opinii politice).

Wally
Wally
16 martie 2019 17:46
Reply to  Pozzo

Vi s-a explicat deja, este pagina lor si se ocupa cu ce vor asa cum si dvs postati ce vreti.

Pozzo
Pozzo
16 martie 2019 18:47
Reply to  Wally

Nu cred că m-ați înțeles, dar în fine… Nu are rost să polemizez pe seama separării apelor. Probabil, consultând o pagină de „Sfatul medicului” o să găsesc acolo și comentarii politice. Voi rămâne un utilizator al paginilor dedicate limbii române de pe dexonline.ro și un comentator al „atitudinilor civice” de pe blog.dexonline.ro. Nu întotdeauna, că mai am și altă treabă de făcut. Toate cele bune tuturor și pace 1000 de ani! ?

addy
addy
16 martie 2019 18:35

sunt unul dintre cei care a facut o donatie pentru ca va apreciez munca si site-ul este foarte folositor. insa modul in care raspundeti la comentarii ma face sa ma gandesc mult mai bine cand e vorba de banii mei. in rest, numai bine va doresc.

Bilbo Baggins
Bilbo Baggins
17 martie 2019 08:30

@Pozzo, cand vei investi macar o fractiune din timpul investit in dexonline fara sa iti treaca macar prin minte ca ai putea sa faci si un ban din asta, atunci si numai atunci sa ridici piatra. Okay? Daca ai veni la mine in casa si ai incepe sa imi spui ca e nepotrivita culoarea de pe pereti, in conformitate cu opinia ta si a lu` IHWH, te-as cam da pe usa afara. Fara explicatii si menajamente. Adminii ti-au facut tie onoarea si mie oroarea sa discute cu tine ca si cu o persoana educata si cu bun simt. Cat despre… Mai mult »

Pozzo
Pozzo
17 martie 2019 10:06
Reply to  Bilbo Baggins

Îmi pare rău, dar încurcați lucrurile. Mă întreb dacă nu cumva voit. Am apreciat și apreciez munca acestor oameni. Sunt demni de toată lauda și faptul că sunt foarte des invocați („așa spune DexOnline”) confirmă aprecierile. Criticile mele nu se refereau la această muncă, ci la alt aspect. Vă invit să accesați pagina https://wiki.dexonline.ro/wiki/Informații, unde nu se pomenește nimic despre „atitudinea civică” a echipei de la Dexonline. Bine, acum, faptul că Dexonline este un „proiect civic” s-a și găsit justificarea „divagației” (că tot mi s-a reproșat asta). Să înțeleg că nu se admit criticile, pentru că asta înseamnă să pun… Mai mult »

Cornel
Cornel
17 martie 2019 10:02

@Pozzo, este site-ul lor și au dreptul de a face ce doresc cu conținutul. Cuvântul lunii este o modalitate mult prea elegantă de a educa masele. Până și majoritatea artiștilor au făcut-o de-a lungul timpului.

Pozzo
Pozzo
17 martie 2019 10:33
Reply to  Cornel

Probabil nu mi-ați citit comentariile anterioare. Nu-i bai! ?Până la urmă, întreb: Blog-ul este destinat doar lăudătorilor? „Activismul civic” al site-ului presupune doar aprecieri? Vedeți bine cât de dezbinată este societatea. Mai era nevoie și de contribuția site-ului Dexonline.ro? Păi, aștept „implicarea civică” și a altor site-uri dedicate unor domenii specifice, cum ar fi: „www.sfatulmedicului.ro”, http://www.purina.ro, http://www.animalutze.com ș.a. E doar dreptul lor s-o facă, nu? ? Oricum, această „atitudine civică” a site-ului durează de vreo 5 ani și de tot atât timp există reproșuri. Încă unul în plus nu-i deranjează pe administratorii site-ului. Prin urmare, contestatari vor mai fi, așa… Mai mult »

Bogdan
Bogdan
17 martie 2019 16:03

Va rog frumos sa nu mai lasati aceasta creatura care si-a luat pseudonimum „Pozzo” sa va troleze. De la replica cu „Lasati politica.” a spus totul despre existenta lui aici. Aceasta creatura este un virus introdus de mafia politica in sistemul oricarei organizatii care se lupta pentru o Romanie mai buna. Este o unealta platita, sau un idiot util – manipulat – si nimic mai mult. Numarul constant de regurgitari pseudo-logice ale sale este alarmant, nu va conteni in a da replici, cautand a distorsiona adevarul si obosind orice persoana de bun simt care incearca sa poarte un dialog cu… Mai mult »

Geniloni Sfeclă William
Geniloni Sfeclă William
17 martie 2019 16:29

Până la urmă cunoașteți cine e actualul administrator al paginii de Facebook? Cum a ajuns ca persoana care vă administra pagina să dea drepturi acelui individ (culmea, nu de simplu moderator, ci chiar de administrator)? Bănuiesc că cel care a făcut „greșeala” nu e Borza, sau Siveco, Gellner, Blaur…e un voluntar ce nu are legătură cu proiectul, nu? Și de ce e nevoie să vă prostituați voi, site de prestigiu, pe Facecuc, printre toți imbecilii? Fiți fără grijă că puberii și hispsterii care se ostenesc să caute sensul cuvintelor o fac direct pe site, nu au nevoie de pagină. Parcă… Mai mult »

Doru Dårțu
Doru Dårțu
17 martie 2019 23:15

Nu-mi este clar de ce aveati nevoie de pagina de facebook, pentru ca acum sa va faceti de lucru cu remedierea problemei. Pentru mine e de-ajuns de folositor http://www.dexonline.ro, n-am avut, pur si simplu, nevoie de pagina de facebook a dexonline. Oricum, succes in remedierea problemei.

Dan C. Lungescu
Dan C. Lungescu
18 martie 2019 17:30

Există politică și există politică de partid. Să faci pe un asemenea sait politică non-partinică, principial-civică, nu este deloc deplasat. Faci astfel de politică atunci când spui că trebuie respectate drepturile omului, că femeia trebuie să fie egală cu bărbatul sau că holocaustul a fost o crimă teribilă. La fel, când iei poziție împotriva subordonării Justiției și/sau împotriva scoaterii demnitarilor infractori de sub incidența legii.

c c
c c
18 martie 2019 19:56

foarte frumos și bine spus!

Tudor Bodenlosz
Tudor Bodenlosz
18 martie 2019 21:07

Nu cu totii sunt la fel de deschisi la mine. Unii considera ca e mai bine sa stai in banca ta in timp ce toata tara e in flacari. Fie ignoranti parveniti, fie doar ignoranti.

Medelin
18 martie 2019 22:20

Cum e posibil asa ceva ? NU am mai auzit sa fie sparta o parola de facebook! Expresia este gresita, cred !

Big Futica
Big Futica
19 martie 2019 07:59

Pai cum ma nene ma nu erati voi cu mu1e psd, amnistie, si alte cuvinte pe la subsolul paginii?

Vatrai
Vatrai
19 martie 2019 10:02

Îmi place cum l-ați pus la punct pe Pozzo, vârându-i sub nas „docomentu’”, care, document, a apărut tocmai pentru că unii și-au pus, și își mai pun, aceleași întrebări. Pentru aceste situații există o soluție confortabilă: link-ul spre documentul justificativ, „riguros argumentat”. https://postimg.cc/TKP3ZPGC „Problema” rămâne. Să recunoaștem, politica este o zonă murdară, unde se exprimă opinii diverse, unele mai elevat exprimate, altele formulate într-un limbaj de-a dreptul grosolan. Să intrați în această zonă, înseamnă să vă asumați și riscul de a vă murdări, chiar dacă vă apărați cu „atitudinea civică” (în fapt, ambalajul sub care vă exprimați politic). Nimeni nu… Mai mult »

Sico
Sico
19 martie 2019 14:55

Un sait serios n-are nevoie de facebook. Renuntati la el.

Danny
Danny
19 martie 2019 17:48

Sincer, nu prea inteleg ce atita tevatura!? N-o mai iubesc pe maica-mea daca nebuna de peste strada umbla si se imbraca la fel? Sau daca i-a furat pasaportul?
Repara-ti-va pagina and carry on.
Friends forever!

Romenglezu'
Romenglezu'
19 martie 2019 20:05
Reply to  Danny

„Friends forever”?
Why? ?
Reparați-vă comentariul.

Sylver Cheetah 53
20 martie 2019 00:57

Bine v-a făcut!
V-aţi mînjit cu politica, iar cine seamănă vînt, culege furtună!

cristian
cristian
20 martie 2019 10:09

Eu crezusem că şi siteul a fost spart. Acum nişte ani, apăreau bannere cu mesaje politice, unele chiar neinspirate.
Dar am înţeles că o donaţie de 50 de lei îţi asigură navigare liniştită

Camelia
Camelia
20 martie 2019 15:00
Reply to  cata

Nimeni nu vă desconsideră munca din cei 18 ani de prezență online, muncă pusă în slujba limbii române. Atunci de ce tot amintiți asta, când problema este alta? Nimeni nu vă contestă dreptul de a reacționa civic față de unele evenimente politice din țară, ci numai locul unde o faceți, chiar dacă sunteți proprietarii acelui loc. E ca și când aș intra într-o librărie, dar nu pentru a cumpăra o carte, ci pentru că vânzătorul are și altceva de vânzare pe sub tejghea. E dreptul lui s-o facă, e proprietarul acelui loc. Este și dreptul altora să vă conteste „atitudinea… Mai mult »

Jupiter
Jupiter
24 martie 2019 09:59
Reply to  cata

18 ani?:)) acum 4 luni erau 9 ani investiti in aceasta opera a umanitatii:))) doamne ajuta hackerii sa va sparga si siteul

Ileana
Ileana
20 martie 2019 15:46

E regretabil faptul că pagina a fost spartă, deși nu-mi plăcea deloc că era politizată.

Anton
Anton
20 martie 2019 18:04

Nu vă mai plângeți. Ca să mă exprim eufemistic, ați cam luat-o în…
Știți, ceva în același sens cu care o vulgaritate a devenit o „opinie politică”, după interpretarea primului primar al țării. V-ați pregătit pentru asta, nu?

Costea Nistor
Costea Nistor
20 martie 2019 19:50

Păcat de atâta muncă, sper să reușiți.
Baftă!

Ion
Ion
21 martie 2019 09:23

Încercați și alte platforme, mai slăbim monopolul FB:

https://tecunosc.ro/

https://www.minds.com/

https://vk.com/feed

Răzvan
Răzvan
22 martie 2019 13:51
Reply to  cata

Stăpâni sunt peste tot, unii la vedere, alții ascunși. Cei mai periculoși sunt cei ascunși, dar unora nu le pasă de acest pericol și continuă să-i servească, deși trăiesc cu senzația că sunt liberi. Manipularea a evoluat de la „ați mințit poporu’ cu televizoru’” la „mințiți poporu’ cu onegheu’”. De Facebook nu mai amintesc, el fiind dovedit ca cea mai pernicioasă sursă de manipulare. „Diaspora”? Rămân rezervat.

Sergio Dal'Antonia
21 martie 2019 15:29

Mă alătur la durerea voastră și sper ca să puteți rezolva problema. Mulțumesc pentru muncă voastră .

Viorica Dancila
Viorica Dancila
21 martie 2019 16:03

Dragnea e de vina, Dragnea v-a spart pagina :))) si Tudorel Toader :))) ‘rati-ai dreacu de tineri frumosi si liberi manipulati si spalati pe creier de propaganda securisto-basisto-sorosista

Doru Pirvu
Doru Pirvu
22 martie 2019 09:53

Apreciez foarte mult calitatea oferita de dexonline
Apreciez implicarea si curajul lui dexonline in ceea ce priveste bunul mers al tarii noastre.

Ionuț
Ionuț
22 martie 2019 15:13

Pentru simplul fapt că îmi tot sare țigănia aia cu acceptare cookie de fiecare dată când intru pe site, nu pot decât să mă bucur că ați fost „hackeriți”.

Jupiter
Jupiter
24 martie 2019 09:57

Ce ma bucur:)) asa ii trebuie tipului nesuferit care injura si umileste orice om care nu are o parere 100% pozitiva despre aplicatia lui.(ii numea imbecili pe cei care dadeau mai putin de 4 stele) Meritati. Meritati si multe ratinguri de o stea pe google play. Nu asa te comporti la 30 de ani sau cat are zeul Adrian Vintu. Un frustrat care crede ca a descoperit el fizica cuantica facand o aplicatie de 2 bani in care vezi doamne a investit 9 ani. Sper si cred ca cel care a spart pagina, a facut-o fix din cauza lui Adrian… Mai mult »

Jupiter
Jupiter
24 martie 2019 13:59
Reply to  cata

scuteste-ma, mari dezvoltatori sunteti voi. Nu m-am exprimat gresit, crezi ca aveam exprimarea aceea fara vreo justificare? Omul acela chiar e un om de joasa speta. Mai bine munciti si va cautati un job real, nu stati la calculator sa faceti niste amarate de siteuri, vai de viata lor Si e penibil sa justifici comportamentul lui..asta arata ce profesionisti de 2 bani sunteti. Hai ca eu ca eu, dar Adiran ce avea cu oamenii pe care ii injura pe google play doar pentru ca dadeau 4 stelute si ziceau ca nu le place ceva IN MOD POLITICOS.

Jupiter
Jupiter
24 martie 2019 14:03
Reply to  cata

Repet, doamne ajuta sa va sparga oamenii toata munca si sa ramaneti fara nimic, asa va trebuie. Bravo celui care a facut asta cu pagina de fb! Ai tot respectul meu.

Bogdan P
Bogdan P
3 mai 2019 17:19

Dexonline, aveti contract de publicitate cu PSD? Asta nu este servit de terti: https://imgur.com/avWI6FK

Sunteti incadrati juridic ca ONG? Daca da, unde se pot accesa informatiile financiare publice, eminamente, ale ONG-ului?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Bogdan.

Vlad
Vlad
5 iunie 2019 17:40
Reply to  Bogdan P

Tu nu intelegi cum functioneaza reclama online, asa-i? :))

dexonline inchiriaza spatiul respectiv pe site pentru reclame. Pentru continutul reclamelor nu sunt ei responsabili.

Numai bine,
Vlad

Sorin
Sorin
23 iunie 2019 11:37

De cîteva zile nu mai pot ajunge la dexonline.ro prin Internet Explorer; apare ceva cu „Vă respectăm intimitatea” de care nu pot scăpa prin „accept”. Cu Firefox am reușit, sunt curios dacă va merge și în continuare.
Exagerările astea cu protecția datelor personale au ajuns o nebunie din cauza unor paranoici; tot mereu trebuie să faci click pe vreun accept !