Pagina de Facebook a dexonline a fost spartă

La finalul lui februarie 2019, un atacator a preluat controlul asupra paginii de Facebook a dexonline. Totul a început de la o eroare umană a unui administrator al paginii, facilitată de niște greșeli de ordin tehnic pe care le face Facebook: (1) posibilitatea ca un atacator să-și dea numele Sponsored Ads,  care sună tare mult a phishing, (2) existența unui rol de deținător de pagină (page owner) cu puteri de super-administrator, care este foarte prost documentat și (3) posibilitatea de a transfera acest rol altcuiva, fără vreun avertisment strident despre transferul de putere aferent.

Din păcate, recuperarea controlului asupra paginii se desfășoară extrem, extrem de greu. Considerăm că abuzul este clar ca lumina zilei, dar Facebook ne cere un volum nerezonabil de dovezi, certificate, acte notarizate și traduse.

Ne cerem scuze pentru natura dezgustătoare a materialelor publicate pe pagina noastră. Proiectul dexonline se delimitează complet de aceste materiale. Știm că reputația este cea mai mare avere a noastră și suferim cînd vedem cum o componentă importantă a proiectului nostru este tîrîtă în mocirlă.

În același timp, vă mulțumim tuturor celor care v-ați alarmat și/sau ne-ați trimis sfaturi și mesaje de compasiune. Vă asigurăm că recuperarea controlului are și pentru noi prioritate maximă zilele acestea. Subliniem și că site-ul principal dexonline.ro nu este afectat în niciun fel.

104
Adaugă un comentariu

avatar
49 Firuri de comentarii
55 Răspunsuri pe fir
6 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Comentariul cel mai activ
61 Autori ai comentariilor
alfaSorinVladBogdan Pcata Autori ai comentariilor recente
  Abonează-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Anunță-mă despre
Alina
Musafir

Bună seara!

Folosesc foarte des dexonline și este tare urât ce vi se întâmplă. Sunt încredințată că majoritatea utilizatorilor își dau seama că videoclipurile postate în numele dexonline nu au nicio legătură cu activitatea dvs. Am distribuit pe facebook această notificare.

Sper să vă recuperați repede contul!
Alina

sabina
Musafir
sabina

sunt de acord,BAFTA dexonline

Sebastiana
Musafir
Sebastiana

Sunt deacord ,bafta!

Adrian Kajcsa
Musafir

Heya. Am initiat acum o procedura ce sper sa va ajute. Succes, si spor la curatat pagina dupa ce primiti acces la ea din nou.

Bogdan Iorga
Musafir

Dex nu are nevoie de Facebook. Dex este Facebook … pentru tocilari ca mine.

Teodor Gabriel Petrică
Musafir
Teodor Gabriel Petrică

Sunt de acord

fulgeru
Musafir

asa vă trebuie dacă v-ați mânjit cu "lupta politică". Pe atunci râdeați și credeați că dați și voi câte o "palmă" situției…

Ileana
Musafir
Ileana

Aveți dreptate, dar nici cu cenzura nu sunt de acord.

George
Musafir

Esti un prostan abject. Singurul manjit de aici este evident cine e.

Radu
Musafir
Radu

De ce trebuie de fiecare dată să se găsească un deștept care sa explice sau sa comenteze ce fac alții? Singurul lucru de spus echipei dex este „mulțumesc”, ceea ce este opțional. Le folosim munca zilnic. Pentru mine unul, indiferent dacă azi ar vinde pe site țigări, marijuana sau prune stricate, singura opțiune cinstita ar fi același mulțumesc pentru găzduirea, crearea și verificarea resurselor lingvistice. Nu ne pune nimeni sa citim politica, sa ii aplaudam sau dezaprobam, sa cumpărăm prune sau gem. E democrație, e treaba lor ce fac. E drept, ești liber sa spui opinia privind motivația de la… Mai mult »

Răzvan
Musafir
Răzvan

Shaorma cu de toate. Mulțumesc. 😃

dexonline
Musafir

@fulgeru: Vă mulțumim pentru acest comentariu plin de înțelepciune și deloc retardat.

un utilizator
Musafir
un utilizator

„fulgeru” pare pr-ul celulei teroriste

Andrei
Musafir
Andrei

Nu mi se pare ca era cazul sa fiti ironici, omul v-a dat o explicatie plauzibila pentru situatia ivita.

George
Musafir

„Explicatie” e mult spus. Tine la intelectele limitate (traducere: nu tine).

Radu
Musafir
Radu

Nu i-a cerut nimeni explicații și nu cred ca este o „lecție” din care trebuie sa învățăm ceva. Gunoaiele care se ocupa cu furtul și cu atacuri cibernetice nu au nevoie de reclama gratuită și sprijinul pe care îl dau voluntarii prin inocularea ideii „faceți ce vor ei, ca dacă ii supărați va fura situl”. Se va recupera contul sau în cel mai rău caz se cere ștergerea lui. Nu e deloc interesant sa se afle cine și de ce l-a atacat. Hai sa ne rostogolim pe jos, sa facem isterie generala și sa nu mai facem niciunul nimic, ca… Mai mult »

Voyager
Musafir
Voyager

hopa, ce sariti asa de cur in sus, baieti? nu va convine sa vi se spuna pe nume?

Musafir
Musafir
Musafir

S-ar putea să nu folosiți insulte precum „retardat”? Este de prost gust și discriminatoriu. Mă așteptam la mai multă inteligență din partea echipei/administratorului dexonline.ro.

spoiler
Musafir
spoiler

Prin răspunsul asta, insultand un user care si-a exprimat punctul de vedere, nu demonstrezi decat ca esti un cârnat si cu siguranta din acest motiv si-a pus unul mai deștept ca tine mintea sa-ti fure pagina de Facebook.

dexonline
Musafir
dexonline

Chiar eram curios dacă merge… Un avatart sub care scrie clar „musafir” şi un nume „dexonline”.
Pentru un site care promovează atenţia în comunicare ar fi bine pentru noi să fim mai atenţi la detaliile acestea, mai ales având în vedere articolul la care comentăm. Zic…

Later edit: dacă totuşi echipa de la dexonline.ro a ales această reacţie, le recomand şi lor mai multă atenţie. Dacă utilizatorii voştri nu vă vor politici, ei bine, sunt totuşi utilizatorii voştri, iar unii dintre ei pot face şi comentarii care să nu vă placă.

Unknown
Musafir

Va multumesc pentru ceea ce faceti,consider ca problema voastra cu reteaua de Facebook este doar o neplacere,ce nu trebuie sa ne schimbe perceptia despre echipa ,,dexonline",ei raman la fel de minunati si eu ii voi sustine in acest moment sinistru.

Jocuri Gratuite
Musafir

E o veste bună până la urmă. Postările erau dezgustatoare și greu de înțeles. Suspectam acest lucru.

Aldus
Musafir
Pozzo
Musafir

Foarte urât s-a procedat, dar este frumoasă implicarea voastră în politică? De două luni de zile mențineți la rubrica „Cuvântul lunii” (!) același cuvânt: „amnistie”. Ce este atât de relevant cu acest cuvânt? Ca să nu mai amintesc de #pozele inserate pentru „identificarea” cuvântului. Firește, acestea sunt apolitice. 😉
Nu sunt de acord cu acest atac, însă, rețineți că nici voi nu sunteți foarte corecți.
Vă apreciez munca și adeseori vă consult, fiind interesat în scrierea și vorbirea corectă a limbii române, dar deranjează tușa politică pe care o puneți asupra site-ului.

Ghighi
Musafir
Ghighi

Dreptul la opinie și liberă exprimare este garantat, încă, de Constituție. Departe de a fi politică, atitudinea de a rezista, prin cultură, este, în primul rând, civică. Așa cum civică este și inițiativa de a depune o muncă uriașă în sprijinul comunității. Când un privat, din fonduri proprii, face o asemenea muncă, un asemenea serviciu, are dreptul să-și manifeste opiniile, transparent și cu asumarea lor, așa cum au făcut-o și deținătorii paginii dexonline. În momentul în care, în același spațiu, politicieni la putere, penali condamnați, amenință cu ”liste ale rușinii” și bătaie. Munca aceasta e pentru oameni liberi, slugile se… Mai mult »

Ileana
Musafir
Ileana

De acord.

dexonline
Musafir

@Aldus: Mulțumim pentru publicare. Ne simțim totuși contrariați de concluzia că „nu le avem cu tehnologia”. Înțelegem că unicul argument este că ne găzduim blogul la Blogger? E în curs de remediere și asta, ne-am însușit lecția dureroasă despre ce se întîmplă cînd le dai altora (Facebook, Google) controlul asupra sistemelor tale. În apărarea noastră, în timp ce alții vorbesc despre noi (de multe ori pe lîngă), noi facem lucruri. Avem mai multe proiecte pe tavă decît pot face 2-3 oameni cu jumătate de normă (aceasta este mărimea echipei tehnice). Și de aceea unele rămîn nefăcute, uneori cu anii. Poate… Mai mult »

Aldus
Musafir

Paragraful respectiv e parte a unui articol de blog și reflectă opinia mea. Luați-o ca pe o critică constructivă, în loc să vă simțiți afectați în mod negativ de faptul că am fost sincer. Poate greșesc, dar iată, există ceva în activitatea voastră care l-a determinat pe un utilizator dexonline și blogăr (eu) să tragă concluzia că aveți carențe la capitolul „tehnologie”. Dacă mă înșel, greșeala mea să fie, dar mie mi-ați dat această impresie prin 1) pierderea controlului asupra propriei pagini facebook și 2) găzduirea blogului pe domeniul blogspot.com, când puteați să îl setați pe domeniul vostru chiar și… Mai mult »

dexonline
Musafir

@Pozzo: Civism și politică. Facem cu rodul muncii noastre de 18 ani ceea ce considerăm noi că este corect, nu ce considerați dumneavoastră (fără nici un argument, căci, nu-i așa, „opinia mea este un argument în sine”). Ținem cuvîntul lunii de două zile pentru că nu am avut timp să-l schimbăm. Doriți să vă implicați? Vă punem la dispoziție statisticile căutărilor pe ultima lună. Pentru fiecare dintre cuvintele din top 10-20 trebuie (a) să vedeți cît de cunoscut este, prin niște căutări Google, (b) să vă asigurați că nu a mai fost cuvînt al lunii și (c) (partea cea mai… Mai mult »

Gabriel
Musafir
Gabriel

î se mai folosește în interiorul cuvântului ?

Sorin
Musafir
Sorin

Doar agramații care își închipuie că a scrie cu â este de bon ton și chiar anticomunist (alți idioți le-au băgat în cap asta) refuză să scrie cu î.

Pozzo
Musafir
Pozzo

Cum adică „stau pe margine și cârcotesc”? Ce ar trebui să fac în cazul site-ului dumneavoastră? Așteptați ca, pe un site cu un anume specific, utilizatorii să se implice civic și să facă politică? Îmi pare rău, dar am dreptate. Nici vorbă de două zile care v-au împiedicat să schimbați cuvântul „amnistie” din… „Cuvântul lunii”. https://imgur.com/vVWd3sj Și nu este un caz singular. Desigur, rămâne la latitudinea dvs. să decideți conținutul paginii dexonline.ro, dar nu mai negați că, pe un site dedicat limbii române, dvs. nu faceți politică. Sunt atâtea site-uri dedicate politicii. Rămâneți la ceea ce ați creat. Ați făcut… Mai mult »

Marius
Musafir
Marius

Politica e parte din viata, nu ne lasa ea pe noi. Cand o lasam noi, iata ce se intampla.

Marius B.
Musafir
Marius B.

Totul din jurul nostru este politica!

Ca sa fim pe subiect va dau un ex.:
Daca i-am lasa sa isi faca de cap, viitoarele dictionare vor fi raportate la vocabularul celor ca Dancila, Liviu Pop si Daea.

Gunther
Musafir
Gunther

@Marius B.
Vă folosiți de clișee. Nici Iohannis și alți politicieni din așa-zisa opoziție nu vorbesc corect românește. Actuala mare problemă din România este ipocrizia și dubla măsură.

Maria
Musafir
Maria

Ce intelegeti prin „Daca i-am lasa sa isi faca de cap”? Am vazut multi agramati corectand erorile de exprimare ale lui Dancila.

Ella
Musafir
Ella

Pozzo, nu e nimic nepotrivit ca administratorii site-ului dexonline să-și exprime opiniile pe site-ul pe care îl construiesc și îl gestionează benevol. Nu vă sunt datori cu nimic. Nu vă place cuvântul lunii, faceți-vă un site cu trafic similar și postați dvs. acolo cuvinte ”potrivite”.

Pozzo
Musafir
Pozzo

Mă refeream la „opinia politică” invocată de persoana foooarte cunoscută. Cât despre cele două zile întârziere pentru modificarea conținutului rubricii „Cuvântul lunii” (amnistie), v-aș sugera cu prietenie să treceți la o altă treaptă: „Cuvântul trimestrului”. 😉
[urlcomment image[/img][/url]

[urlcomment image[/img][/url]

[urlcomment image[/img][/url]

Pozzo
Musafir
Pozzo

comment image
comment image
comment image
Da? 😉

Pozzo
Musafir
Pozzo

comment image
comment image
comment image
Scuze pentru insistență! Aveți dovadă celor reclamate de mine. În rest, puteți rămâne și în luna aprilie cu același cuvânt. Poate, între timp, apare și Legea amnistiei și grațierii. Sper să apreciați atitudinea mea civică.

Daniel
Musafir
Daniel

Imi place că scrii cu „î” în loc de „â”.

Grig
Musafir
Grig

Da’ Francu a ramas asa… pentru posteritate. 🙂

Pozzo
Musafir
Pozzo

OK. Am înțeles. Nu acceptați criticile, pentru că nu sunt susținute de „argumente riguros construite”. Deși aveți un mod cam arogant de a vă adresa, vă apreciez munca, cea dedicată scrierii și vorbirii corecte a limbii române. În ceea ce privește „argumentele” sub care ascundeți o realitate (supunerea platformei online unei așa-zise atitudini civice), eu doar am relevat acest aspect. În timp ce îmi validați comentariile, ca fiind potrivite pentru grădiniță, dumneavoastră vă folosiți de argumente „logice” pentru prezența aceluiași cuvânt (amnistie) la „Cuvântul lunii” de, iată, două luni și jumătate: lipsă de timp 😄. Luând în considerare acest motiv,… Mai mult »

contributor
Musafir
contributor

Pozzo, haide, că începeţi să deveniti grosolan !. Am constatat des aceasta caracteristică a „comentatorului” român, mereu în defensivă, mereu gata a se ciondăni cu oricince, în dorinţa de a-şi echilibra frustrările de tot felul din viaţa „reală”. Psihologic vorbind, personalitatea dumitale pare că este una extrem de rigidă si anxioasă. A dori să vă alcătuiţi o lume dupa chipul si asemanarea propriei persoane denotă multă imaturitate si lipsă de analiză a propriului univers gânditor. Omul v-a explicat care este poziţia sa. Se întâmpla că, în haosul cotidianului românesc actual, îi împărtăşesc total ideile în acestă polemică precisă, dar nu… Mai mult »

Anton
Musafir
Anton

Știți cum e vorba aceea: „gura păcătosului adevăr grăiește”. Păi, dacă dumitale ți se pare justificat ca la „Cuvântul lunii” să figureze același cuvânt mai multe luni de zile pentru că se tot vorbește „de cum să-l scăpăm pe Daddy de pârnaie”, și altcineva are dreptul să conteste această „justificare”, și altcineva are dreptul să creadă că această justificare este o aberație. Deci, aceleași drepturi de exprimare. Sau unii sunt mai egali decât alții? Cât despre „propriul univers gânditor”, mulți s-au pierdut printre „meandrele concretului”.

trackback

[…] Editare 15 martie 2019: Între timp, blogul dexonline s-a mutat pe WordPress. 🙂 Noua adresă a articolului ce anunța pierderea controlului asupra paginii de Facebook (articol importat din blogul vechi) este aceasta. […]

Elena
Musafir
Elena

Mulțumim echipei pentru atenționare. Site-ul dvs. e foarte util, iar articolele – relevante. Sperăm să re-obțineți cât mai curând controlul asupra paginii de facebook!

ciprian
Musafir
ciprian

Proiectul dvs este salutar, va face onoare! nu plecati urechea la critici, scopul dvs e mult prea nobil pentru a pierde timp sa-l aparati de astfel de atacuri.
succes, in continuare, in demersul dvs!

alfa
Musafir
alfa

Cauta definitia pentru „salutar”!

marius
Musafir
marius

Asa se intampla cand adminului ii plac mai mult jocurile online decat munca

Kendo
Musafir
Kendo

N-as fi crezut ca si simpatizantii PSD folosesc site-ul asta, dar se pare ca m-am inselat. Mai sunt sperante… 🙂 Echipei care se ocupa de site, mult succes! Faceti o treaba excelenta!

Pozzo
Musafir
Pozzo

La care treabă vă referiți, dle Kendo? 😃 Vă întreb pentru că site-ul se ocupă declarat de limba română, dar și voalat (uneori chiar direct) de „atitudinea civică” (ambalaj pentru opinii politice).

Wally
Musafir
Wally

Vi s-a explicat deja, este pagina lor si se ocupa cu ce vor asa cum si dvs postati ce vreti.

Pozzo
Musafir
Pozzo

Nu cred că m-ați înțeles, dar în fine… Nu are rost să polemizez pe seama separării apelor. Probabil, consultând o pagină de „Sfatul medicului” o să găsesc acolo și comentarii politice. Voi rămâne un utilizator al paginilor dedicate limbii române de pe dexonline.ro și un comentator al „atitudinilor civice” de pe blog.dexonline.ro. Nu întotdeauna, că mai am și altă treabă de făcut. Toate cele bune tuturor și pace 1000 de ani! 🙂

addy
Musafir
addy

sunt unul dintre cei care a facut o donatie pentru ca va apreciez munca si site-ul este foarte folositor. insa modul in care raspundeti la comentarii ma face sa ma gandesc mult mai bine cand e vorba de banii mei. in rest, numai bine va doresc.

Bilbo Baggins
Musafir
Bilbo Baggins

@Pozzo, cand vei investi macar o fractiune din timpul investit in dexonline fara sa iti treaca macar prin minte ca ai putea sa faci si un ban din asta, atunci si numai atunci sa ridici piatra. Okay? Daca ai veni la mine in casa si ai incepe sa imi spui ca e nepotrivita culoarea de pe pereti, in conformitate cu opinia ta si a lu` IHWH, te-as cam da pe usa afara. Fara explicatii si menajamente. Adminii ti-au facut tie onoarea si mie oroarea sa discute cu tine ca si cu o persoana educata si cu bun simt. Cat despre… Mai mult »

Pozzo
Musafir
Pozzo

Îmi pare rău, dar încurcați lucrurile. Mă întreb dacă nu cumva voit. Am apreciat și apreciez munca acestor oameni. Sunt demni de toată lauda și faptul că sunt foarte des invocați („așa spune DexOnline”) confirmă aprecierile. Criticile mele nu se refereau la această muncă, ci la alt aspect. Vă invit să accesați pagina https://wiki.dexonline.ro/wiki/Informații, unde nu se pomenește nimic despre „atitudinea civică” a echipei de la Dexonline. Bine, acum, faptul că Dexonline este un „proiect civic” s-a și găsit justificarea „divagației” (că tot mi s-a reproșat asta). Să înțeleg că nu se admit criticile, pentru că asta înseamnă să pun… Mai mult »

Cornel
Musafir
Cornel

@Pozzo, este site-ul lor și au dreptul de a face ce doresc cu conținutul. Cuvântul lunii este o modalitate mult prea elegantă de a educa masele. Până și majoritatea artiștilor au făcut-o de-a lungul timpului.

Pozzo
Musafir
Pozzo

Probabil nu mi-ați citit comentariile anterioare. Nu-i bai! 😊Până la urmă, întreb: Blog-ul este destinat doar lăudătorilor? „Activismul civic” al site-ului presupune doar aprecieri? Vedeți bine cât de dezbinată este societatea. Mai era nevoie și de contribuția site-ului Dexonline.ro? Păi, aștept „implicarea civică” și a altor site-uri dedicate unor domenii specifice, cum ar fi: „www.sfatulmedicului.ro”, http://www.purina.ro, http://www.animalutze.com ș.a. E doar dreptul lor s-o facă, nu? 😉 Oricum, această „atitudine civică” a site-ului durează de vreo 5 ani și de tot atât timp există reproșuri. Încă unul în plus nu-i deranjează pe administratorii site-ului. Prin urmare, contestatari vor mai fi, așa… Mai mult »

Bogdan
Musafir
Bogdan

Va rog frumos sa nu mai lasati aceasta creatura care si-a luat pseudonimum „Pozzo” sa va troleze. De la replica cu „Lasati politica.” a spus totul despre existenta lui aici. Aceasta creatura este un virus introdus de mafia politica in sistemul oricarei organizatii care se lupta pentru o Romanie mai buna. Este o unealta platita, sau un idiot util – manipulat – si nimic mai mult. Numarul constant de regurgitari pseudo-logice ale sale este alarmant, nu va conteni in a da replici, cautand a distorsiona adevarul si obosind orice persoana de bun simt care incearca sa poarte un dialog cu… Mai mult »

Geniloni Sfeclă William
Musafir
Geniloni Sfeclă William

Până la urmă cunoașteți cine e actualul administrator al paginii de Facebook? Cum a ajuns ca persoana care vă administra pagina să dea drepturi acelui individ (culmea, nu de simplu moderator, ci chiar de administrator)? Bănuiesc că cel care a făcut „greșeala” nu e Borza, sau Siveco, Gellner, Blaur…e un voluntar ce nu are legătură cu proiectul, nu? Și de ce e nevoie să vă prostituați voi, site de prestigiu, pe Facecuc, printre toți imbecilii? Fiți fără grijă că puberii și hispsterii care se ostenesc să caute sensul cuvintelor o fac direct pe site, nu au nevoie de pagină. Parcă… Mai mult »

Doru Dårțu
Musafir
Doru Dårțu

Nu-mi este clar de ce aveati nevoie de pagina de facebook, pentru ca acum sa va faceti de lucru cu remedierea problemei. Pentru mine e de-ajuns de folositor http://www.dexonline.ro, n-am avut, pur si simplu, nevoie de pagina de facebook a dexonline. Oricum, succes in remedierea problemei.

Dan C. Lungescu
Musafir
Dan C. Lungescu

Există politică și există politică de partid. Să faci pe un asemenea sait politică non-partinică, principial-civică, nu este deloc deplasat. Faci astfel de politică atunci când spui că trebuie respectate drepturile omului, că femeia trebuie să fie egală cu bărbatul sau că holocaustul a fost o crimă teribilă. La fel, când iei poziție împotriva subordonării Justiției și/sau împotriva scoaterii demnitarilor infractori de sub incidența legii.

c c
Musafir
c c

foarte frumos și bine spus!

Tudor Bodenlosz
Musafir
Tudor Bodenlosz

Nu cu totii sunt la fel de deschisi la mine. Unii considera ca e mai bine sa stai in banca ta in timp ce toata tara e in flacari. Fie ignoranti parveniti, fie doar ignoranti.

Medelin
Musafir

Cum e posibil asa ceva ? NU am mai auzit sa fie sparta o parola de facebook! Expresia este gresita, cred !

Big Futica
Musafir
Big Futica

Pai cum ma nene ma nu erati voi cu mu1e psd, amnistie, si alte cuvinte pe la subsolul paginii?

Vatrai
Musafir
Vatrai

Îmi place cum l-ați pus la punct pe Pozzo, vârându-i sub nas „docomentu’”, care, document, a apărut tocmai pentru că unii și-au pus, și își mai pun, aceleași întrebări. Pentru aceste situații există o soluție confortabilă: link-ul spre documentul justificativ, „riguros argumentat”. https://postimg.cc/TKP3ZPGC „Problema” rămâne. Să recunoaștem, politica este o zonă murdară, unde se exprimă opinii diverse, unele mai elevat exprimate, altele formulate într-un limbaj de-a dreptul grosolan. Să intrați în această zonă, înseamnă să vă asumați și riscul de a vă murdări, chiar dacă vă apărați cu „atitudinea civică” (în fapt, ambalajul sub care vă exprimați politic). Nimeni nu… Mai mult »

Sico
Musafir
Sico

Un sait serios n-are nevoie de facebook. Renuntati la el.

Danny
Musafir
Danny

Sincer, nu prea inteleg ce atita tevatura!? N-o mai iubesc pe maica-mea daca nebuna de peste strada umbla si se imbraca la fel? Sau daca i-a furat pasaportul?
Repara-ti-va pagina and carry on.
Friends forever!

Romenglezu'
Musafir
Romenglezu'

„Friends forever”?
Why? 😉
Reparați-vă comentariul.

Sylver Cheetah 53
Musafir

Bine v-a făcut!
V-aţi mînjit cu politica, iar cine seamănă vînt, culege furtună!

cristian
Musafir
cristian

Eu crezusem că şi siteul a fost spart. Acum nişte ani, apăreau bannere cu mesaje politice, unele chiar neinspirate.
Dar am înţeles că o donaţie de 50 de lei îţi asigură navigare liniştită

Ileana
Musafir
Ileana

E regretabil faptul că pagina a fost spartă, deși nu-mi plăcea deloc că era politizată.

Anton
Musafir
Anton

Nu vă mai plângeți. Ca să mă exprim eufemistic, ați cam luat-o în…
Știți, ceva în același sens cu care o vulgaritate a devenit o „opinie politică”, după interpretarea primului primar al țării. V-ați pregătit pentru asta, nu?

Costea Nistor
Musafir
Costea Nistor

Păcat de atâta muncă, sper să reușiți.
Baftă!

Ion
Musafir
Ion

Încercați și alte platforme, mai slăbim monopolul FB:

https://tecunosc.ro/

https://www.minds.com/

https://vk.com/feed

Sergio Dal'Antonia
Musafir

Mă alătur la durerea voastră și sper ca să puteți rezolva problema. Mulțumesc pentru muncă voastră .

Viorica Dancila
Musafir
Viorica Dancila

Dragnea e de vina, Dragnea v-a spart pagina :))) si Tudorel Toader :))) ‘rati-ai dreacu de tineri frumosi si liberi manipulati si spalati pe creier de propaganda securisto-basisto-sorosista

Doru Pirvu
Musafir
Doru Pirvu

Apreciez foarte mult calitatea oferita de dexonline
Apreciez implicarea si curajul lui dexonline in ceea ce priveste bunul mers al tarii noastre.

Ionuț
Musafir
Ionuț

Pentru simplul fapt că îmi tot sare țigănia aia cu acceptare cookie de fiecare dată când intru pe site, nu pot decât să mă bucur că ați fost „hackeriți”.

Jupiter
Musafir
Jupiter

Ce ma bucur:)) asa ii trebuie tipului nesuferit care injura si umileste orice om care nu are o parere 100% pozitiva despre aplicatia lui.(ii numea imbecili pe cei care dadeau mai putin de 4 stele) Meritati. Meritati si multe ratinguri de o stea pe google play. Nu asa te comporti la 30 de ani sau cat are zeul Adrian Vintu. Un frustrat care crede ca a descoperit el fizica cuantica facand o aplicatie de 2 bani in care vezi doamne a investit 9 ani. Sper si cred ca cel care a spart pagina, a facut-o fix din cauza lui Adrian… Mai mult »

Bogdan P
Musafir
Bogdan P

Dexonline, aveti contract de publicitate cu PSD? Asta nu este servit de terti: https://imgur.com/avWI6FK

Sunteti incadrati juridic ca ONG? Daca da, unde se pot accesa informatiile financiare publice, eminamente, ale ONG-ului?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Bogdan.

Vlad
Musafir
Vlad

Tu nu intelegi cum functioneaza reclama online, asa-i? :))

dexonline inchiriaza spatiul respectiv pe site pentru reclame. Pentru continutul reclamelor nu sunt ei responsabili.

Numai bine,
Vlad

Sorin
Musafir
Sorin

De cîteva zile nu mai pot ajunge la dexonline.ro prin Internet Explorer; apare ceva cu „Vă respectăm intimitatea” de care nu pot scăpa prin „accept”. Cu Firefox am reușit, sunt curios dacă va merge și în continuare.
Exagerările astea cu protecția datelor personale au ajuns o nebunie din cauza unor paranoici; tot mereu trebuie să faci click pe vreun accept !